Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Νέα Σελήνη στον Ζυγό από τις 6 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Το φεγγάρι των αντιθέσεων και της συμφιλίωσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Νέα Σελήνη στον Ζυγό από τις 6 Οκτωβρίου

Το φεγγάρι των αντιθέσεων και της συμφιλίωσης

Από τη Λίλιαν Σίμου

Νέα Σελήνη στον Ζυγό, φέτος, το μεσημέρι της 6ης Οκτωβρίου, στην 13η μοίρα 24’ του Ζυγού, επισκιάζοντας το «εγώ» προς χάρη του «εμείς».

Οι επιθυμίες είναι έντονες, πολλές και παρορμητικές.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό. Την σύνθεση συμπληρώνει η αντίθεση προς τον Χείρωνα στον Κριό, το τρίγωνο προς τον Δία στον Υδροχόο και την Δήμητρα στους Διδύμους.

Οι κοινωνικές σχέσεις διεκδικούνται, οι κατακτήσεις προκαλούν εντάσεις, ζήλια, ανταγωνισμό. Όπου υπάρχει διαφωνία, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που την επιβάλλουν.

Ο αγώνας θα γίνει για έναν σοβαρό στόχο, για αξίες, για άνοδο και εξέλιξη, βάση της εμπειρίας και της προσπάθειας που καταβάλαμε στο παρελθόν.

Το παρελθόν μας διδάσκει προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιο σωστά τις προκλήσεις στον νέο αυτό κύκλο του φεγγαριού. Οι ευκαιρίες περιμένουν, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχέσεις, συνεργασίες, ακόμη και σε θέματα νομικής φύσης.

Η αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό, εγείρει προβληματισμούς για την ποιότητα των σχέσεων.

Τα τραύματα των σχέσεων και οι εμπειρίες από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα, είναι αυτό που μετράει και μας επηρεάζει προκειμένου να αντιδράσουμε σωστά ή μη, στις σχέσεις αυτή την εποχή.

Η έλλειψη ισορροπίας στις συνεργασίες, στην προσωπική μας ζωή και ως προς τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι απόρροια αδυναμιών, εγωκεντρικής συμπεριφοράς, εριστικής αντίδρασης και χειραγώγησης. Όπως και να έχει, χρειάζεται να γίνει κατανοητό πως έλκουμε ή φερόμαστε στις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο που φέρθηκαν άλλοτε σε μας, και χαράχτηκε στην μνήμη μας η δυσάρεστη εμπειρία.

Πρέπει να αναρωτηθούμε:

Ποια στοιχεία δεν ισορροπούν στη σχέση μας;

Ποια κενά αφήνουν στη ζωή μας;

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να διατηρήσουμε την αρμονία;

Με ποιο τρόπο θα διεκδικήσουμε μία καλή συνεργασία, θα γεφυρώσουμε τις διαφορές;

Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας με τους άλλους;

Πώς αντιμετωπίζουμε τραυματικές εμπειρίες που προβάλλουμε στο «σήμερα»;

Η συγκεκριμένη Σελήνη δεν αποτρέπει τις σχέσεις και την επικοινωνία, απαιτεί όμως να υπάρχει ισοτιμία, σεβασμός και κατανόηση.

Η Αφροδίτη στο τέλος του Σκορπιού, κυβερνήτης της Σελήνης, σε σύνοδο με έναν δύσκολο αστέρα. Η αδυναμία της οδηγεί προφανώς στο τέλος εποχής για συγκεκριμένες σχέσεις, είτε λόγω συμφερόντων, είτε λόγω πάθους. Το τέλος πονάει, αλλά θα οδηγήσει σύντομα στην απελευθέρωση. Οι μέρες που ακολουθούν, θα προσελκύσουν νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Εξ άλλου, κάποιες γνωριμίες που μας καθηλώνουν, πρέπει να απομακρυνθούν, προκειμένου να ανοίξουμε νέους ορίζοντες.

Η σύνθεση του Νέου Φεγγαριού εμπεριέχει σαν βασικά στοιχεία:

-την ανάγκη για δράση, συλλογικά, με ποιοτικά χαρακτηριστικά

-την ανάγκη της ενσυναίσθησης

-την διακριτική επικοινωνία

-τον κίνδυνο της επιβολής (των άλλων προς εμάς, ή ημών προς τους άλλους)

-την «δεύτερη ευκαιρία»

-να θεραπεύσουμε αδυναμίες συνεργασιών και σχέσεων

-να διδαχτούμε από το χθες, στοχεύοντας στο «αύριο»

-ενδέχεται να αλλάξουμε συναναστροφές

-να εκφραστεί η θέληση με έξυπνο τρόπο

-να θέσουμε ενδιαφέροντες στόχους

-να αντέξουμε τον ανταγωνισμό

-να διακρίνουμε την ποιότητα, την έμπνευση, την αισθητική

-η διπλωματική οδός, είναι η καλύτερη μέθοδος

Στην ροή του μήνα, σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε συνεργασίες, αναζητάμε ευκαιρίες, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους δράσης και αντίδρασης.

Η αρμονία που επιζητούμε λοιπόν, μπορεί να έρθει μέσα από αυτή την προσέγγιση. Και ίσως κάποιοι συνοδοιπόροι συμπληρώνουν ή στηρίζουν αυτή τη νέα διαδρομή του φεγγαριού.

Σύμφωνα με την αποκρυπτογράφηση της ζωδιακής μοίρας της Νέας Σελήνης, κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, το φεγγάρι περιγράφει την χαρά, την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την εσωτερική γαλήνη, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε το όνειρό μας. Η εναρμόνιση με τα στοιχεία αυτά, εξισορροπεί και ηρεμεί την ψυχή μας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την πρώτη εντύπωση.

Αν κινηθείτε απρόβλεπτα και παρορμητικά, όπως είναι η φύση σας, θα είναι δύσκολο να κρίνετε την ίδια την υφή των σχέσεων και θα αφομοιωθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους.

Λόγω του ότι η αυτονομία είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε.

Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε σε βάρος της ηρεμίας της ψυχής.

Η υπομονή και η εγκράτεια για να σχεδιάσετε την δράση και τις αντιδράσεις σας, μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανεκπλήρωτες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και επιθυμιών που δεν έχουν εκδηλωθεί ή αποκαλύπτονται ξαφνικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δισταγμού.

Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε αρνητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν.

Θα βοηθηθείτε με την σχολαστική και προσεκτική προσέγγιση των σχέσεων και κάθε νέας γνωριμίας. Αν και είστε προσγειωμένοι, υπάρχει μία έκπληξη που ταράζει την ισορροπία της εποχής.

Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει ανατροπή στη ζωή σας και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση.

Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, ζεστή συντροφιά και ανταλλαγή απόψεων. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό.

Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα.

Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, απρόοπτα. Συνήθως κρύβεται ένας ανταγωνισμός σ’ αυτό τον τομέα. Θα έρθουν όμως νέα πρόσωπα στη ζωή σας και γι αυτό μην απογοητεύεστε.

Στο τέλος θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση.

Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ευγενικού χαρακτήρα, επομένως θα φέρει σταδιακά άτομα που θα σας έχουν εμπιστοσύνη.

Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Με υπομονή και ευελιξία πολλά παράπονα και αδυναμίες στις σχέσεις θα ξεπεραστούν.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 1