Φοιτητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη το μεσημέρι στα Προπύλαια
Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας για το αυριανό συλλαλητήριο στις 12:00 στα Προπύλαια.

Εκτός των διεκδικήσεων των φοιτητών για το ασφαλές άνοιγμα των ΑΕΙ, το φοιτητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης (30/09) θα σηματοδοτήσει και μία μεγάλη απάντηση στην επίθεση φασιστών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις των Φοιτητικών Συλλόγων για το αυριανό συλλαλητήριο στα Προπύλαια:

“Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι που καλούν στο μεγάλο Φοιτητικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο 12:00 στα Προπύλαια είναι μέχρι στιγμής οι Σύλλογοι Φυσικού, Πληροφορικής, Γεωλογικού, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, ΠΤΔΕ, ΤΕΑΠΗ, Νοσηλευτικής, Τούρκικων Σπουδών και Νομικής ΕΚΠΑ, Αρχιτεκτονικής, ΣΕΜΦΕ, Μεταλλειολόγων, Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ του ΠΑΔΑ, Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι διεκδικούν το άνοιγμα των σχολών να συνοδευτεί με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη δια ζώσης διδασκαλία, ώστε οι σχολές να μην ξανακλείσουν.

Παράλληλα, απαιτούν την κατάργηση του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη και εναντιώνονται σε οποιαδήποτε σκέψη για νέο νόμο-πλαίσιο που θα περιλαμβάνει κλείσιμο και συγχωνεύσεις τμημάτων.

Ακόμα, το αυριανό φοιτητικό συλλαλητήριο θα είναι και μία μεγάλη απάντηση στην επίθεση φασιστών σε μέλη φοιτητικών συλλόγων στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης! Χιλιάδες φοιτητές αύριο θα βροντοφωνάξουν στο κέντρο της Αθήνας: OYTE ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ-ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;