GNTM 4: Ακόμη ένα επεισόδιο με auditions θα προβληθεί απόψε - Όλα όσα θα δούμε (Trailer)
GNTM 4: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ο τέταρτος κύκλος του GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στη συχνότητα του Star. Για ακόμη μία χρονιά στο GNTM θα δούμε αγόρια και κορίτσια να διαγωνίζονται για τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model και το έπαθλο του διαγωνισμού.

Έκτοτε, παρακολουθούμε τις auditions για το GNTM 4 με τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, το Δημήτρη Σκουλό και την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, να βλέπουν υποψήφια μοντέλα κρίνοντας ποια από αυτά είναι κατάλληλα για να περάσουν στο bootcamp που ακολουθεί μετά τις auditions.

Έτσι, στα επεισόδια που προβλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε υποψήφια μοντέλα να “κάνουν παρέλαση” μπροστά από τους κριτές με κάποια από αυτά να περνούν στην επόμενη φάση και κάποια από αυτά να μην τα καταφέρνουν.

GNTM 4: Τα μοντέλα που πέρασαν στην τρίτη audition – Τους βρήκαμε στο Instagram

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στο STAR στις 21:00 οι auditions συνεχίζονται. Σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο trailer στο τέταρτο επεισόδιο του GNTM 4 μεταξύ άλλων υποψηφίων θα δούμε έναν υποψήφιο που είναι ψαράς, αλλά αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να κάνει αυτό που αγαπάει και υποψιαζόμαστε ότι μάλλον αυτό είναι το μόντελινγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ακόμη, στο trailer ακούμε τους κριτές να επευφημούν πολλούς παίκτες και πολλές παίκτριες που “έχουν το πακέτο”, ενώ απ’ ότι φαίνεται σήμερα θα δούμε ένα από τα πιο “δυνατά” μοντέλα του φετινού διαγωνισμού.

Μάλιστα, πριν το συγκεκριμένο μοντέλο μπει στο πλατό, ώστε να την κρίνει η κριτική επιτροπή, ο Γιώργος Καράβας μπαίνει εμφανώς ενθουσιασμένος και λέει στους κριτές πως “Δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πλάσμα”. Χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλο βλέπουμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να δηλώνει πως δε βλέπουν κάθε ημέρα τέτοια κορίτσια, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός σηκώνεται έκθαμβος και κάθεται στο πάτωμα για να χαζέψει την ομορφιά ενός υποψήφιου μοντέλου.

Συνεπώς, όπως γίνεται αντιληπτό το σημερινό επεισόδιο μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, καθώς μερικά από τα πιο ωραία υποψήφια μοντέλα του διαγωνισμού αναμένεται να περάσουν μπροστά από τους κριτές σήμερα.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;