Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση & οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι
Η πρώτη αποχώρηση από το Big Brother πραγματοποιήθηκε στο live της Παρασκευής. Επίσης, μπήκαν και δύο νέοι παίκτες στο ριάλιτι.

Το δεύτερο live του Big Brother ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σε αυτό το live είδαμε την πρώτη αποχώρηση παίκτη, αλλά και δύο νέες προσθήκες.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές για να σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Στο πλατό μαζί τους ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη και ως guest η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση προέκυψαν μέσα από ψηφοφορία των παικτών και διάφορα σκηνικά που έγινε μέσα στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας. Αρχικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Ελένη Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια, έγινετο αγώνισμα του βέτο με την Ανχελίτα και την Ευδοκία Τσαγκλή να παίρνουν τη νίκη. Οι δύο παίκτριες είχαν την επιλογή να “σώσουν” έναν από τους υποψήφιους. Όμως, αποφάσισαν να μην βοηθήσουν κανέναν από τους τρεις υποψήφιους με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε από τον παίκτη που ήταν απομονωμένος στο Μυστικό Δωμάτιο και είχε την δυνατότητα να αλλάξει έναν υποψήφιο. Αυτός ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίος αποφάσισε να “σώσει” την Σαμάνθα και έθεσε ως τρίτο υποψήφιο, τον Παναγιώτη Πέτσα.

Τελικά, οι τρεις παίκτες που διεκδίκησαν την ψήφο από το τηλεοπτικό κοινό ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το ριάλιτι, ήταν η Ελένη Σπανού.

Η ίδια δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

“Έζησα όλα τα συναισθήματα. Χαρά, ενθουσιασμό και νεύρα…

Από την οικογένειά μου έχω πάρει πολλή αγάπη απλά κάποιες φορές έχω δώσει, δεν έχω πάρει κι αυτό με πλήγωνε. Το Big Brother ήταν εντελώς πρωτόγνωρο και θα το λέω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου. Είναι η καινούρια εμπειρία, που δεν την έχω βιώσει.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πέρα από την πρώτη αποχώρηση, όμως, είδαμε και δύο νέες παίκτες να εισβάλουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Αυτοί ήταν η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν και ο Νίκος Τσιρλής. Μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα αλλάξουν οι νέες προσθήκες τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;