Bachelor 2: Κυκλοφόρησε το trailer με τον Αλέξη Παππά - Πότε κάνει πρεμιέρα
Το ριάλιτι επιστρέφει στις οθόνες μας με τον Αλέξη Παππά ως Bachelor!

Το trailer του Bachelor 2 κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα και, πλέον, γνωρίζουμε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, είναι ο νέος Bachelor. Συγκεκριμένα, με στυλ James Bond που αναζητά μια ρομαντική περιπέτεια εμφανίστηκε στο επίσημο τρέιλερ του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς, ενώστο trailer αποκαλύφθηκε και η επίσημη ημερομηνία και ώρα που θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι.

Το The Bachelor 2 λοιπόν θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 22.20 το βράδυ.

Ο Αλέξης Παππάς στο νέο trailer του Bachelor έκανε «επίθεση» με καρδούλες, ενώ παράλληλα συστήθηκε στο κοινό χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του «απρόβλεπτο».

“Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα» αναφέρει ο 34χρονος ηθοποιός.

Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία”, είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια του trailer ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε το trailer:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1