Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2021: Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου

Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου ως 5 Νοεμβρίου

Επιλογές αρμονίας και ποιότητας

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Τέλος Αυγούστου και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο το Ζυγού, οπού θα παραμείνει για μία μακρά χρονική περίοδο, καθώς θα στραφεί στο ίδιο ζώδιο και σε ανάδρομη πορεία. Θα παραμείνει στον Ζυγό ως την 5η Νοεμβρίου.

Η ανάδρομη κίνησή του θα είναι από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 18η Οκτωβρίου, και θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα για την συγκεκριμένη περίοδο.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να αναπτύξουμε σχέσεις με ποιότητα, ευγένεια και ειρηνική διάθεση.

Οι διαφορές μας γίνονται πιο ήπιες και βρίσκουμε τα σημεία που μας ενώνουν, προκειμένου να προοδεύσουμε σε κάθε είδους σχέση.

Οι σχέσεις προέχουν, κοινωνικές, επαγγελματικές, προσωπικές.

Οι διεκδικήσεις και οι αντεκδικήσεις, θα φέρουν στο προσκήνιο την ανάγκη επίλυσης θεμάτων που εκκρεμούσαν ή που διστάζαμε να φέρουμε εις πέρας.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία κατά την περίοδο αυτή, είναι να φέρουμε αρμονία σε ό,τι έχει βαρύτητα στη ζωή μας.

Μόνο μέσα σε μία αρμονική και ήπιων τόνων ατμόσφαιρα, μπορούμε να σκεφθούμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Καθώς είναι δύσκολο να υπάρξουμε σε ένα ειρηνικό περιβάλλον ειδικά αυτή την εποχή, θα πρέπει να διασφαλίσουμε στον χώρο που κινούμαστε, να έχουμε συνοδοιπόρους, με τους οποίους θα υπάρξουν κοινά ιδανικά, κοινός τρόπος σκέψης ή έκφρασης.

Πολλές οι δυσκολίες ως σήμερα, η ευκαιρία όμως για ένα δίμηνο, θα φέρει την πολυπόθητη αρμονία.

Στην αρνητική εκδοχή, ενδέχεται να ακούσουμε κατ’ επανάληψη λόγια που διπλωματικά αποκρύπτουν την αλήθεια. Ή να διστάσουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας προθέσεις, ενίοτε από ευγένεια.

Αν και θα αποφύγουμε την σύγκρουση αρκετές φορές, όταν φθάσουμε στο σημείο να διεκδικήσουμε ένα σημαντικό θέμα, θα είμαστε παρορμητικοί και αυθόρμητοι.

Γίνονται υποχωρήσεις «τακτικής» και γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή, όταν αντιμετωπίζουμε κάποιον με αντίθετη άποψη από τη δική μας.

Θετικοί συνδυασμοί προς τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο, αναπτερώνουν το ηθικό μας και εκφράζουμε νεωτεριστικές ιδέες με άνεση. Θα γίνουμε ανοιχτοί προς το καινούργιο, προς το επαναστατικό και διορατικά, θα επιλέξουμε την κατεύθυνση που μας ταιριάζει. Νέες συμφωνίες μπορούν να προκύψουν, με ευχάριστες εκπλήξεις.

Αρνητικοί συνδυασμοί προς τον Πλούτωνα ή μικρότερους πλανήτες, μπορεί να ανασύρουν πείσμα και απότομη συμπεριφορά. Θα μας κάνουν περισσότερο επιφυλακτικούς ή θα αποκαλύψουν σκοτεινές κινήσεις.

Κριός

Αν και έχετε συχνά μαχητική διάθεση, πρέπει να διεκδικήσετε πλέον την ισορροπία στις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Ακόμη και σε αντιπαραθέσεις, θα βρεθεί τρόπος να γεφυρωθούν οι διαφορές. Θα είστε πλέον λιγότερο επιθετικοί στον λόγο και περισσότερο ευγενείς, ή θα αναζητάτε εκείνους που θα έχουν ιδέες που θα βοηθήσουν στο έργο σας.

Επίσης, θα διδαχτείτε τη διπλωματία και την αποδοχή. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα γίνει σαφές, πως η ζωή δεν είναι ένα μοναχικό μονοπάτι. Αν έχετε δικαστικές διεκδικήσεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας, ολοκλήρωσης ή σημαντικών αποφάσεων.

Ταύρος

Θα είστε διακριτικοί και ευγενείς απέναντι σε υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Έξυπνες κινήσεις, συζητήσεις και επαφές στηρίζουν τα θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Συζητήσεις με συναδέλφους ή άτομα που είναι υφιστάμενά σας, δίνουν λύσεις με την ευγένεια.

Θέματα που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να τα τακτοποιήσετε. Δίνετε μία όμορφη τροπή στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής και μάλιστα με ένα νέο τρόπο, ή μέσω της τεχνολογίας. Απολαμβάνετε στιγμές, με όποιο τρόπο γαληνεύει η ψυχή σας.

Δίδυμοι

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος αυτή για σας, ούτως ώστε να ασχοληθείτε με δημιουργικότητα, έμπνευση και ανάδειξη ταλέντων. Επίσης, θα επιδιώξετε να διαθέσετε χρόνο σε ένα αγαπημένο σας, είτε στο φλερτ σας, είτε στο παιδί σας. Χρειάζεστε κοινωνικοποίηση, αλλά με εκείνους που σας δίνουν χαρά.

Ζήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών σημείων που σας συνδέουν μαζί του. Σχεδιάστε μαζί τις επόμενες κινήσεις σας. Αναδείξτε το ταλέντο σας σε ένα χόμπι, μία ευχάριστη ασχολία, ή αποφασίστε να ξεκινήσετε μία δημιουργική απασχόληση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;