Βάσεις 2021: Συντονιστείτε στο neolaia.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα!
Βάσεις 2021: Για ακόμη μία χρονιά οι βάσεις εισαγωγής ανακοινώνονται στο neolaia.gr - Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή στα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης!

Βάσεις 2021 και φέτος στο neolaia.gr!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες και πηγές, οι βάσεις 2021 αναμένεται -κατά 99 τις εκατό- να ανακοινωθούν σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, καθώς οι υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ έχουν ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Βάσεις 2021 – Αποτελέσματα: Συντονιστείτε στο neolaia.gr για να μάθετε πρώτοι τις βάσεις εισαγωγής!

 

Συντονιστείτε σήμερα, Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στο neolaia.gr από νωρίς το πρωί, καθώς, μέσα από τη ροή ειδήσεων, θα σας παρουσιάσουμε τους αναλυτικούς πίνακες με τις Βάσεις Εισαγωγής των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση και τους πίνακες με τα Συγκριτικά των βάσεων.

Ειδικότερα, τέλος αναμένεται να μπει σήμερα – ή το πολύ μέχρι τη Δευτέρα, 30 Αυγούστου, στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων της χώρας, αφού οι βάσεις 2021 και τα ονόματα των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, αναμένεται να ανακοινωθούν από στιγμή σε στιγμή.

Πιθανότερο ενδεχόμενο είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ανακοινώσεις για τις βάσεις 2021 να γίνουν σήμερα, Παρασκευή 27/08, ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και η μετάθεσή τους για τη Δευτέρα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, οι ανακοινώσεις θα γίνουν έως τη Δευτέρα. 

Βάσεις 2021: Συντονιστείτε στο neolaia.gr για να μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα!

Το neolaia.gr θα σας παρουσιάσει, μέσα από τη ροή του εδώ, τις βάσεις εισαγωγής των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευση για το 2021 για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών.

Οι υποψήφιοι /-ες πρωτοετείς φοιτητές/-τριες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021 θα μπορούν σε λίγες ώρες να δουν σε ποιο Τμήμα έχουν περάσει και να αποφασίσουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα κάνουν ως προς τη μετακίνησή τους στον τόπο των σπουδών.

Βάσεις 2021: Και με SMS η ανακοίνωσή τους

Θυμίζουμε ότι οι επιτυχόντες θα λάβουν και με SMS στο κινητό τους την ενημέρωση για το τμήμα, στο οποίο πέτυχαν.  

Από φέτος ισχύει μια μεγάλη αλλαγή στην ανακοίνωση των βάσεων, καθώς υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό ή να δουν το αποτέλεσμα διαδικτυακά. 

Αναλυτικότερα, μέσω της εφαρμογής του results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν όχι μόνο για τη βαθμολογία τους, αλλά και για την ανακοίνωση των βάσεων.

Όσοι μαθητές/-τριες δήλωσαν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου θα λάβουν σχετικό SMS, μέσω του οποίου θα τους γνωστοποιείται η σχολή ή το τμήμα εισαγωγής τους.

Βάσεις 2021: Οι αλλαγές στις φετινές Πανελλήνιες

Πανελλήνιες 2021

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι Πανελλήνιες 2021 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη χρονιά με τις εξής σημαντικές αλλαγές:

– Εφαρμόζεται για πρώτη φορά η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Υπουργείου Παιδείας, θα αφήσει 7.000 κενές θέσεις από τις 77.415 που συνολικά διατίθενται.

– Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και να καταθέσουν δύο μηχανογραφικά δελτία: Ένα μηχανογραφικό για φοίτηση σε ΑΕΙ και ένα δεύτερο μηχανογραφικό για να εγγραφούν σε Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ). 

– Επανήλθαν φέτος οι Συντελεστές Βαρύτητας για τον υπολογισμό των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

– Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 διαγωνίστηκαν σε εξεταστέα ύλη, μειωμένη κατά 30%, λόγω της πανδημίας της covid-19.

– Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας στα μέσα Μάρτη, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων αναμένεται να ενημερωθούν μέσω SMS για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή τη σχολή στην οποία πέρασαν.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι οι βάσεις είχαν ανακοινωθεί στις 09:00 το πρωί, την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020. Για να δείτε τις περσινές βάσεις πατήστε εδώ.

Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2021!

Το neolaia.gr, βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για τις βάσεις 2021 και όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν. Συντονίσου στην παρέα μας και μάθε πρώτος/-η όλα τα νέα για τις βάσεις 2021, τα αποτελέσματα, τα απαραίτητα της φοιτητικής ζωής και τα προνόμια που συνεπάγεται το φοιτητικό πάσο σου!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες στο neolaia.gr για όλα τα νέα σχετικά με τις βάσεις 2021

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1