Εθνική Πόλο Ανδρών: Δωρίζουν 100.000€ στους πυρόπληκτους
Η Εθνική Πόλο Ανδρών δωρίζει το μισό πριμ στους πυρόπληκτους.

Οι παίκτες της Εθνικής Πόλο Ανδρών αγωνίστηκαν επάξια στον τελικό πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενάντια στην Εθνική Πόλο Ανδρών της Σερβία χθες, Κυριακή 8 Αυγούστου. Ωστόσο, οι Σέρβοι επικράτησαν με 13-10, με αποτέλεσμα οι Έλληνες παίκτες της ελληνικής ομάδας του πόλο ανδρών να φύγουν από το Τόκιο με το αργυρό μετάλλιο.

Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες πολίστες κατάφεραν να συγκινήσουν για ακόμη μία φορά το Πανελλήνιο με την απόφασή τους να μοιράσουν το μισό ποσό από το πριμ των 200.000 ευρώ που θα τούς δώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στους πυρόπληκτους.

Αν και τη συγκεκριμένη απόφαση έκανε γνωστή ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης, ο ίδιος τόνισε ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Φουντούλης είπε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Φουντούλης συγκίνησε το Πανελλήνιο, όταν μετά την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες για τη χαρά τους, καθώς πολλές περιοχές της χώρας πλήττονταν από τις πυρκαγιές και η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @giannisfoud5

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης είχε δηλώσει:

“Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά. Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;