Τρία βασικά λάθη που κάνεις και φαίνεται το σπίτι σου παλιομοδίτικο
Μερικά tips για να κάνεις το σπίτι σου πιο μοντέρνο.

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που καλείσαι να κάνεις όταν έχεις το δικό σου σπίτι, είναι να το διακοσμήσεις. Θέλεις να δείχνει μοντέρνο, αλλά και να περιέχει στοιχεία του χαρακτήρα σου. Πολλές φορές, όμως, το μόνο που καταφέρνεις είναι να το κάνεις να δείχνει παλιομοδίτικο. Εμείς βρήκαμε τα λάθη που κάνεις και τρόπους για να τα αποφύγεις.

Βλέπεις, η διακόσμηση έχει μικρά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει πιο μοντέρνο και γουστόζικο!

1. Κακός φωτισμός

Ξεχάστε τους παλιούς λαμπτήρες και επιλέξτε φως που μπορεί να προβάλλεται σε διάφορα σημεία του δωματίου. Πολλαπλασιάστε τις πηγές φωτός, είτε με τη χρήση λαμπτήρων δαπέδου είτε με την εγκατάσταση επιτραπέζιων λαμπτήρων σε όλο τον χώρο του δωματίου. Ο κύριος σκοπός τους πρέπει να είναι να προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά ή να αναδείξουν μια συγκεκριμένη περιοχή του δωματίου όπου θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, με αντίθεση ανάμεσα στις πιο ανοιχτές και σκοτεινές όψεις του δωματίου.

2. Πολλά διακοσμητικά στοιχεία

Ακόμα κι αν δεν θέλεις να έχεις ένα εντελώς μινιμαλιστικό σπίτι, μπορείς να φροντίσεις να απαλλαγείς από όλα εκείνα τα διακοσμητικά στοιχεία που δεν παρέχουν κάτι ουσιαστικό σε εσένα, αλλά και στον χώρο που τα έχεις. Πρόσεξε αυτό που, με απλά λόγια, λέει: “Αυτός είμαι εγώ και αυτό είναι το σπίτι μου”. Αν θέλεις να είσαι μοντέρνος, θυμήσου πάντα να είσαι μετριοπαθής, ώστε να έχεις αρκετό χρόνο για να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια.

3. Δεν υπάρχουν φυσικά στοιχεία στον χώρο

Το να έχεις φυτά σε χώρους του σπιτιού είναι ένα trend που έχουν ξεκινήσει οι Millenials και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για αυτό. Τα φυτά βοηθάνε στο να είναι “καθαρή” η ατμόσφαιρα του δωματίου και δίνουν μία πράσινη πινελιά. Ένα μοντέρνο σπίτι πρέπει να έχει μερικά φυτά μέσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
1'
29 - 15
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 3 
  
  
 1