5 ρομαντικές ταινίες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις απόψε
Καιρός να χαλαρώσεις με μερικές πολύ χαλαρωτικές ταινίες!

Δούλευες όλη μέρα, διάβαζες για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου ή ήσουν στην θάλασσα και νιώθεις μία κούραση επειδή έκατσες πολλή ώρα κάτω από τον ήλιο; Αν λοιπόν το μόνο που θέλεις να κάνεις απόψε το βράδυ είναι να ανοίξεις το κλιματιστικό και να απολαύσεις μια ταινία που θα σε χαλαρώσει και θα σε ετοιμάσει για το κρεβάτι, τότε σού έχουμε τη λύση.

Αν πάλι είσαι ρομαντική ψυχή και θέλεις κάτι ανάλαφρο (και φυσικά ρομαντικό), τότε εμείς έχουμε μερικές προτάσεις που σίγουρα πρέπει να προστεθούν στη watchlist σου.

Ακολουθούν μερικές ρομαντικές ταινίες, που είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις απόψε!

1. Crazy, Stupid, Love

Υπόθεση:  Ένας πενηντάρης, τον οποίο χωρίζει ξαφνικά η γυναίκα του, αγωνίζεται αφενός για να την ξανακερδίσει και αφετέρου για να προσαρμοστεί στην εργένικη ζωή ακολουθώντας τις οδηγίες ενός περπατημένου και γοητευτικού νεαρού.

2.The Ugly Truth

Υπόθεση:  Μια ρομαντική τηλεοπτική παραγωγός πρέπει να συνεργαστεί μ’ έναν έξω απ’ τα δόντια κυνικό παρουσιαστή, ο οποίος αποκαλύπτει τη “Γυμνή αλήθεια” για τις σχέσεις αντρών-γυναικών.

3. Love, Rosie

Υπόθεση:  Η Ρόζι κι ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μεγαλώνουν μαζί, φλερτάρουν κι ενθουσιάζονται, μέχρι τη στιγμή που αναγκάζονται να χωριστούν, μιας κι ο Άλεξ θα μετακομίσει για σπουδές, από το Δουβλίνο στην Αμερική. Μπορεί η φιλία τους να αντέξει μέσα στα χρόνια κι από τόσο μακριά; Θα τολμήσουν να ρισκάρουν τα πάντα για την αληθινή αγάπη;

4. Μία ημέρα

Υπόθεση:  20 χρόνια, δύο άνθρωποι, μία μέρα… Η ταινία “One Day” επισκέπτεται την Έμα και τον Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία – η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους. Ίσες ποσότητες χιούμορ και συγκίνησης σε μια αξέχαστη ιστορία για τον έρωτα, τη φιλία και το ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στις ζωές μας.

5. Αγάπα με αν τολμάς

Υπόθεση:  Η Σοφί και ο Ζυλιέν είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα! Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται. Έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και για το υπόλοιπο της ζωής τους θα είναι οι διαιτητές του και συχνά τα θύματά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;