Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (5 - 11/8)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη (5 - 11/8).

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ με τον καύσωνα να έχει ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη και αν είσαι σινεφίλ, τότε σίγουρα θέλεις να απολαύσεις μία ταινία σε κάποιο θερινό σινεμά.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα παίζονται στους κλειστούς κινηματογράφους αλλά και τα θερινά σινεμά ποικίλουν και ενδείκνυνται για όλα τα γούστα, καθώς υπάρχουν όχι μόνο νέες και άκρως σινεφίλ ταινίες, όπυ Το καλοκαίρι του ’85,αλλά και παλιές ταινίες που ξαναπαίζονται, όπως η Νύχτα πρεμιέρας.

1. Το καλοκαίρι του ’85

Υπόθεση:  Όλα ξεκινούν όταν ένας 16χρονος βλέπει τη ζωή του να σώζεται την ύστατη ώρα από ένα μεγαλύτερο αγόρι που επεμβαίνει για να μη βυθιστεί το σκάφος του. Τότε γεννιέται ανάμεσά τους μια ζεστή φιλική σχέση που εξελίσσεται σύντομα σε κάτι περισσότερο, αλλά ανεξέλεγκτο και παρακινδυνευμένο.

2. Αδέλφια σε σύγκρουση

Υπόθεση: Στην απομακρυσμένη Δυτική Αυστραλία, δύο αποξενωμένα αδέρφια, ο Κόλιν (Σαμ Νιλ) και ο Λες (Μάικλ Κέιτον) είναι στα μαχαίρια. Εκτρέφουν ξεχωριστά κοπάδια προβάτων τα οποία κατάγονται από ένα βραβευμένο οικογενειακό γενεαλογικό δέντρο. Οι δύο άνδρες εργάζονται πλάι-πλάι αλλά είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Όταν το βραβευμένο κριάρι του Λες διαγιγνώσκεται με μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια, οι αρχές διατάζουν τη θανάτωση όλων των προβάτων στην κοιλάδα. Ενώ ο Κόλιν προσπαθεί με έξυπνο τρόπο να ξεγελάσει τις αρχές, ο Λες επιλέγει το μονοπάτι της οργισμένης ανυπακοής. Θα μπορέσουν τα αδέρφια να παραμερίσουν τις διαφορές τους ώστε να έχουν μια ευκαιρία να ενώσουν και πάλι την οικογένειά τους, να σώσουν τα κοπάδια τους και να φέρουν ξανά κοντά την κοινότητά τους;

3. Νύχτα Πρεμιέρας

Υπόθεση: Η Μιρτλ Γκόρντον, μια ηθοποιός του Μπρόντγουει κάνει πρόβες για το τελευταίο της έργο. Όταν όμως μια νεαρή θαυμάστριά σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η Μιρτλ αντιμετωπίζει μετατραυματικό σοκ, συνειδητοποιώντας και τη δική της θνητότητα. Καθώς η νύχτα της πρεμιέρας πλησιάζει, η Μιρτλ φαίνεται να χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, καθηλωμένη ανάμεσα σε δυο θηρία: Την ζωή και το θέατρο.

4. Ο διάσημος κλέφτης Twist

Υπόθεση: Ο Όλιβερ είναι ένας καλλιτέχνης που ζει στους σύγχρονους δρόμους του Λονδίνου. Μία τυχαία συνάντηση με μια συμμορία απατεώνων ωθεί τον Όλιβερ να ληστέψει ένα ανεκτίμητης αξίας έργο. Η κλασσική ιστορία του Ντίκενς σε μία νέα, σύγχρονη και πολύ μοντέρνα εκδοχή.

5. Η γεύση της απιστίας

Υπόθεση: Γνωστός μας από τη σέξι, γριφώδη και ατμοσφαιρική «Ερωτική Αναπαράσταση» (2003), ο στιλίστας Κρίστοφερ Μπόε μας μεταφέρει τώρα στη δανέζικη γαστριμαργική σκηνή, μια από τις πιο hot παγκοσμίως, και στο σικάτο εστιατόριο Μάλους. Ιδιοκτήτες του οι Κάρστεν (Νικολάι Κόστερ – Βαλντάου) και Μάγκι (Κατρίνε Γκρέις – Ρόζενταλ), ζευγάρι το οποίο πέρα από την οικογενειακή ζωή μοιράζεται και τη φιλοδοξία ενός αστεριού Μισελέν. Το πολυδιάστατο και προκλητικό δράμα του Μπόε, το οποίο συνέγραψε με τον Τομπίας Λίντχολμ («Το Κυνήγι», «Άσπρο Πάτο»), εξερευνά το υψηλό τίμημα της επιτυχίας τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;