Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι σειρές και οι ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και ο Αύγουστος μπήκε με αρκετή ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες. Για να βρούμε κάπου δροσιά στην πόλη θα επιλέξουμε είτε ένα θερινό σινεμά, είτε τη συντροφιά του air- condition στο σπίτι. Και τι καλύτερο για να μας κρατήσει συντροφιά από καινούριες σειρές και ταινίες;

Ταινίες

Old 

Ο M. Night Shyamalan, μετά το “Glass”, επιστρέφει στις πρωτότυπες ταινίες τρόμου. Όταν μια οικογένεια βρεθεί για διακοπές σε μια τροπική τοποθεσία, επιλέγει να χαλαρώσει σε μια απομονωμένη παραλία η οποία, εν αγνοία τους, κρύβει ένα τρομερό μυστικό. Όσο περνάνε χρόνο στην παραλία γερνάνε με απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Όμως, δεν μπορούν να δραπετεύσουν εύκολα από αυτή την παραλία. Ένα ανατρεπτικό θρίλερ που βλέπεις ευχάριστα!

Jungle Cruise

Ακόμα μία ατρακσιόν της Disneyland γίνεται ταινία δράσης. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Jaume Collet- Serra και το πρωταγωνιστικό δίδυμα είναι αυτό που θα τραβήξει πολλούς στο να δουν την ταινία, Emily Blunt και Dwayne Johnson. Μία περιπέτεια για όλη την οικογένεια που θέλει να γίνει το επόμενο franchise της Disney, ακολουθώντας τα βήματα των “Πειρατών της Καραϊβικής”.

The Last Mercenary

Η ταινία της εβδομάδας από το Netflix έχει για πρωταγωνιστή τον Jean-Claude Van Damme. Ένας μυστηριώδης πρώην πράκτορας μυστικών υπηρεσιών πρέπει, οπωσδήποτε, να επιστρέψει στη Γαλλία όταν ο γιος του κατηγορείται ψευδώς για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών από την κυβέρνηση, μετά από βλάβη από έναν υπερβολικά ενθουσιώδη γραφειοκράτη και μια επιχείρηση μαφίας.

Sonic: Η ταινία

Το βράδυ του Σαββάτου, στο Cosmote Cinema1, μπορείς να απολαύσεις μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βασιστεί σε βιντεοπαιχνίδι. Η ταινία διηγείται τις περιπέτειες ενός μπλε σκαντζόχοιρου με ξεχωριστές δυνάμεις, ενώ συνεργάζεται με έναν σερίφη για να αποτρέψουν τα σχέδια μιας σατανικής διάνοιας για παγκόσμια κυριαρχία.

Σειρές

Penny Dreadful

Το Cosmote Series Marathon σου έχει ετοιμάσει τον καλύτερο μαραθώνιο για το ΣουΚου. Η τηλεοπτική σειρά τρόμου με πρωταγωνίστρια την Eva Green θα σε μεταφέρει στο Λονδίνο του 1891 και εκεί θα συναντήσεις πολλούς από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες Γοτθικού τρόμου. Η σειρά αποτελείται από 3 σεζόν και 27 επεισόδια, ενώ, θα προβληθεί και η spin-off σειρά “Penny Dreadful: City of Angels” με πρωταγωνίστρια την Natalie Dormer.

Outer Banks

Το Netflix μας προσφέρει τη δεύτερη σεζόν της σειράς φαντασίας και μυστηρίου που κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών παγκοσμίως. Η δεύτερη σεζόν της σειράς έρχεται για να δώσει λύση στο μεγάλο cliffhanger που μας άφησε ο πρώτος κύκλος και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;