Ο Kanye West ετοιμάζει νέο δίσκο και μας έδωσε μία πρώτη γεύση πριν την επίσημη κυκλοφορία του
Κάτι καινούργιο "μαγειρεύει" ο Kanye West.

Αρχικά, ο Kanye West είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ τον Ιούνιο 2020. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και η κυκλοφορία του δίσκου αναβλήθηκε. Έτσι, ο νέος δίσκος του Kanye με τίτλο “Donda” θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή (23/7) σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δελτίο τύπου της δισκογραφικής εταιρείας Def Jam Recordings.

Μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του Donda όμως, την Πέμπτη (22/7), ο διάσημος ράπερ θα παρουσιάσει το δίσκο του σε μία sold out εκδήλωση στην Ατλάντα των Η.Π.Α., η οποία παράλληλα θα προβληθεί μέσω Livestream στο Apple Music.

Ωστόσο, πριν την κυκλοφορία του δίσκου όλοι και όλες μπόρεσαν να πάρουν μία μικρή γεύση του τι έρχεται, καθώς ένα τραγούδι του Kanye West “πρωταγωνίστησε” σε μία διαφήμιση που προβλήθηκε στον έκτο και τελευταίο αγώνα για τη σειρά τελικών του NBA. Συγκεκριμένα, στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα αθλήτρια, Sha’Carri Richardson, η οποία είναι δρομέας ταχύτητας. Στο spot η αθλήτρια τρέχει, ενώ από πίσω ακούγεται απόσπασμα από το τραγούδι “No Child Left Behind” που συμπεριλαμβάνεται στο αναμενόμενο Donda.

Δείτε το spot:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ye (@kanyewest)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1