Τελειόφοιτοι μαθητές σε δίλημμα; Σε κάθε ερώτηση, η Κύπρος είναι η απάντηση
Σύμφωνα με πρόσφατες διεθνείς κατατάξεις και success stories απόφοιτων φοιτητών, η Κύπρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό σπουδών για σήμερα.

Είσαι μαθητής της Γ’ Λυκείου και ο προβληματισμός και η προσμονή για τη στιγμή που θα κληθείς να αποφασίσεις τι και πού θέλεις να σπουδάσεις πλησιάζει και σου δημιουργεί ανασφάλεια; Αδιαμφισβήτητα, η απόφαση σπουδών παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε ανθρώπου, καθώς επηρεάζει συνολικά την πορεία της ζωής του και εξαρτάται από μία σειρά στρατηγικών χαρακτηριστικών που την καθορίζουν. Εσύ, θα τα λάβεις υπόψη για να κάνεις την καλύτερη επιλογή; Σύμφωνα με πρόσφατες διεθνείς κατατάξεις και success stories απόφοιτων φοιτητών, η Κύπρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό σπουδών για εσένα σήμερα.

Είτε φοιτάς σε ένα αγγλόφωνο, είτε ελληνόφωνο σχολείο, τα πανεπιστήμια της γειτονικής μας χώρας θα σου λύσουν τα χέρια όταν έρθει η ώρα να καθίσεις στο τραπέζι με την οικογένειά σου για την ώρα της κρίσης. Με τη σωστή ενημέρωση τώρα μπορείς να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία καλή και σταθερή σταδιοδρομία και θα δημιουργήσουν στους γονείς σου την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται.

Με το BREXIT να κρίνει απαγορευτικό το πάλαι ποτέ πλάνο σπουδών και ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Κύπρος έχει καταστεί ιδανικός προορισμός για σπουδές, αφού έχει να επιδείξει ψηλές επιδόσεις σε παγκόσμιες ακαδημαϊκές κατατάξεις με κάποια πανεπιστήμια της να φιγουράρουν μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο (Times Higher Education World University Rankings 2021 και Impact Rankings 2021). Σου προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή ποιότητα, αναγνωρισμένα πτυχία διεθνούς κύρους και μία ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία, στα πρότυπα του εξωτερικού. Και όλα αυτά… σε μικρή απόσταση από το πατρικό σου, με καθημερινές πτήσεις από και προς αυτό.

Μπορείς να επιλέξεις εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών, προπτυχιακά και γιατί όχι στο μέλλον και μεταπτυχιακά, στα ελληνικά ή αγγλικά, να διαλέξεις το αντικείμενο που σε εκφράζει και να αξιοποιήσεις το απόλυτα οργανωμένο πλαίσιο καθοδήγησης και υποστήριξης των καλά καταρτισμένων διδασκόντων και διοικητικού προσωπικού.

Οι υπερσύγχρονες υποδομές εντός και εκτός πανεπιστημίου θα «αγκαλιάσουν» κάθε σου δραστηριότητα. Η χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε υποδομές και εγκαταστάσεις για τη δημιουργία σύγχρονων πανεπιστημιουπόλεων, φοιτητικών εστιών, αθλητικών εγκαταστάσεων έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ευημερία των φοιτητών και των φοιτητριών της.

Ολοκληρωμένη φοιτητική εμπειρία 360°

Κι αφού η πρόοδος και η επαγγελματική σου εξασφάλιση είναι δεδομένα, μίας και οι απόφοιτοι των κυπριακών πανεπιστημίων σε ορισμένες περιπτώσεις απορροφώνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά σε ποσοστό που ξεπερνά το 99%, είναι ώρα να μάθεις γιατί ως φοιτητής θα λατρέψεις την Κύπρο. Σου προσφέρει ασφάλεια σε κάθε έκφανση της φοιτητικής και κοινωνικής σου ζωής: από το πανεπιστήμιο και την ευρύτερη περιοχή έως την εμπορική αγορά και τις παραδοσιακές περιοχές στις οποίες θα εκδράμεις με τους συμφοιτητές σου στον ελεύθερό σας χρόνο. Και επειδή η φοιτητική ζωή χαρακτηρίζεται από ανεμελιά και αμέτρητες στιγμές χαράς, οι πανεπιστημιακές της υποδομές περιλαμβάνουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να αθληθείς, να δημιουργήσεις και να συμμετάσχεις σε κάθε λογής φοιτητική κοινότητα. Αν, μάλιστα, είσαι από αυτούς που ήδη ονειρεύονται τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS σε μία περιπετειώδη ευρωπαϊκή πόλη, η Κύπρος σού εξασφαλίζει επιδότηση €400 – €900 τον μήνα για να βιώσεις μία πολυπολιτισμική εμπειρία που θα δώσει προστιθέμενη αξία στην αντίληψη και το βιογραφικό σου μελλοντικά.

Κι αν ξεκινώντας την ανάγνωση αυτού του κειμένου ήσουν σε δίλημμα για τον προορισμό σπουδών σου, κάτι μας λέει ότι πλέον δεν είσαι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 0 
  
 1