Σινεμά: Οι ταινίες που παίζονται αυτή την εβδομάδα (1/7-7/7)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα θερινά σινεμά και τους κλειστούς κινηματογράφους (1/7-7/7)

Το καλοκαίρι 2021 έχει μπει για τα καλά, τα θερινά σινεμά έχουν ήδη ανοίξει από τον Μάιο και η “κανονικότητα” σταδιακά επιστρέφει. Ο Ιούλιος άλλωστε φέρνει περισσότερες ελευθερίες και μαζί του φέρνει και το άνοιγμα των κλειστών κινηματογράφων.

Έτσι, αν και από τον Μάιο έχουμε απολαύσει πολλές ταινίες στα θερινά σινεμά τις οποίες περιμέναμε με ανυπομονησία κατά τη διάρκεια του lockdown στους κινηματογράφους, τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε ακόμη περισσότερες ταινίες τόσο στα θερινά όσο και στους κλειστούς κινηματογράφους

Έτσι, αυτή την εβδομάδα εκτός από τα θερινά σινεμά μπαίνουν στο παιχνίδι των κινηματογραφικών προβολών και οι κλειστοί κινηματογράφοι. Μάλιστα, αυτή η εβδομάδα που εγκαινιάζει τον Ιούλιο έχει κάτι για όλα τα γούστα. Από κωμωδία με τους θρυλικούς, Morgan Freeman και Robert De Niro, μέχρι θρίλερ και την παιδική ταινία Λούκα, αυτή η εβδομάδα θα μας βρει ξανά στα σινεμά να βλέπουμε αγαπημένες ταινίες.

1. Άσπρο Πάτο

Υπόθεση:  Υπάρχει μια θεωρία ότι γεννιόμαστε με ελαφρώς ελλιπή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μας και ότι η μέθη σε καθημερινή βάση -σε συνετά επίπεδα τουλάχιστον- θα άνοιγε το μυαλό μας, θα μείωνε τα προβλήματά μας και θα αύξανε τη δημιουργικότητά μας. Όταν η θεωρία αυτή εξάψει την περιέργεια τεσσάρων φίλων, όλοι τους μεσήλικοι και βαριεστημένοι καθηγητές γυμνασίου, εκείνοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα πείραμα που απαιτεί να διατηρούν μια ελαφρά κατάσταση μέθης καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αν ο Τσώρτσιλ κέρδισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όντας μονίμως μεθυσμένος, ποιος ξέρει τι μπορούν να καταφέρουν μερικές γουλιές για τους ίδιους και τους μαθητές τους;

2. Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω

Υπόθεση: Η ταινία φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

Ο Πάτρικ Γουίλσον και η Βέρα Φαρμίγκα επιστρέφουν ενσαρκώνοντας τους Εντ και Λορέιν Γουόρεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάικλ Τσάβες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρουάιρι Ο Κόνορ, Σάρ Κάθριν Χουκ και Τζούλιαν Χίλιαρντ.

3. Πώς να Σκοτώσεις τον Πρωταγωνιστή σου

Υπόθεση: Δύο κινηματογραφικοί παραγωγοί που χρωστάνε χρήματα στη μαφία, χρησιμοποιούν τον γερασμένο κινηματογραφικό τους αστέρα σε μία απάτη στην προσπάθειά τους να σωθούν. Όμως, καταλήγουν να κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν.

4. 2046

Υπόθεση:  Ένας Κινέζος συγγραφέας γράφει ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας που εξελίσσεται στο 2046, ενώ οι διάφορες γυναίκες οι οποίες περνούν από τη ζωή του δεν μπορούν να τον κάνουν να ξεχάσει τον μεγάλο έρωτά του.

5. Ο Προστάτης

Υπόθεση: Ένας βετεράνος πεζοναύτης θα βρεθεί στο λάθος σημείο και την λάθος στιγμή. Αναγκαστικά θα κρατήσει υπό την προστασία του ένα μικρό αγόρι ενώ ταυτόχρονα ένα από τα πιο σκληρά καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικό τους καταδιώκουν.

6. Το νησί των ψεμάτων

Υπόθεση: Το 1921, το ατμόπλοιο Santa Isabel μετέφερε 260 Ισπανούς μετανάστες στην Αμερική, όταν βυθίστηκε ακριβώς έξω από το νησί Salvora της Ισπανίας. Tρεις γενναίες γυναίκες από το νησί έτρεξαν να βοηθήσουν και κατάφεραν να σώσουν 48 από τους επιβάτες. Ενώ οι γυναίκες επαινούνται ως ηρωίδες, αρχίζει να κυκλοφορεί η φήμη ότι κάποιος προκάλεσε αυτό το ναυάγιο. Ο κύριος υποκινητής της φήμης είναι ένας Αργεντινός δημοσιογράφος, ο οποίος φτάνει στο νησί για να καλύψει την ιστορία. Καθώς ο δημοσιογράφος συνεχίζει να προχωρά στην έρευνά του, η πίεση στις τρεις γυναίκες αυξάνεται. Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και καθώς η αλήθεια αρχίζει σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, οι ηρωίδες θα αρχίσουν να χάνουν την αθωότητά τους και η παραδοσιακή ζωή στο νησί θα αλλάξει για πάντα.

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

7. Λούκα

Υπόθεση: Η Disney και η Pixar σας προσκαλούν να ζήσετε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα, βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται επίσης και το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1