Αγίου Πνεύματος 2021: Τέσσερις προτάσεις για να περάσεις λίγο διαφορετικά την ημέρα αυτή
Πώς να περάσεις μία αξέχαστη ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2021;

Η Δευτέρα, 21 Ιουνίου, είναι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2021. Αρκετοί είναι αυτοί που δεν δουλεύουν, ενώ, στα Πανεπιστήμια δεν γίνονται εξετάσεις την ημέρα αυτή, όπως και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2021 δεν εξετάζονται σε κάποιο μάθημα. Οπότε, σε όποιο γκρουπ και να ανήκεις, είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεχαστείς και να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Το 2021, όπως και το 2020, μας έκανε να κάτσουμε αρκετά μέσα στο σπίτι. Έτσι, το τριήμερο αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να βγεις και να περάσεις κάποιες ελεύθερες ώρες, όπως, τότε, που δεν υπήρχε κορωνοϊός.

1. Πήγαινε για πικ νικ

Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός την Δευτέρα θα είναι γενικά αίθριος. Αυτό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βγεις από το σπίτι και να πας σε μία παραλία ή σε ένα από τα πάρκα της πόλης και να απολαύσεις μία ημέρα με φίλους και οικογένεια.

Ετοίμασε finger food, προμηθεύσουμε με ποτά, νερά, πάγο, μπύρες και αναψυκτικά και κάνε κάτι, τελείως, διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

2. Πήγαινε μία μονοήμερη

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν τίποτα να κάνουν εκείνη την ημέρα, τότε, η ιδανική λύση είναι να φύγεις μία μονοήμερη. Υπάρχουν άπειροι προορισμοί κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και των υπόλοιπων πόλεων, που μπορούν να σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που ζητάς:

“Μερικές στιγμές μακριά από τον θόρυβο και τη ζέστη της πόλης”

Για την μονοήμερη, το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση. Μπορείς να ξεκινήσεις το πρωί, να κάνεις ένα μπάνιο όπου σου αρέσει, να φας μεσημεριανό σε μία παραλιακή ταβερνούλα, να πιεις και έναν καφέ και να γυρίσεις το βραδάκι στο σπίτι σου με γεμάτες τις μπαταρίες!

3. Επισκέψου ένα θερινό σινεμά

Να και κάτι που, ίσως, δεν είχες προλάβει να κάνεις μέχρι τώρα!

Κάτι ο άστατος καιρός, κάτι το ότι προτιμούσες να πας για ένα ποτό ή για ένα όμορφο δείπνο σε εστιατόριο, το σινεμά δεν ήταν κάτι που έχεις κάνει ακόμα. Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2021 είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για να δεις, επιτέλους, αυτή την ταινία που τόσο ήθελες.

4. Αφιέρωσε την ημέρα σε φίλους

Τα lockdown και η πανδημία σε βρήκε “εγκλωβισμένο” με την οικογένειά σου; Τώρα, είναι η ευκαιρία για να αφιερώσεις όλο τον χρόνο σου σε φίλους και στην παρέα σου.

Κάντε όλα αυτά που σας είχαν λείψει να κάνετε όλο αυτόν τον καιρό. Μείνετε σπίτι να παίξετε επιτραπέζια, να δείτε μία ταινία, να αράξετε, να συζητήσετε. Απλά, να περάσετε χρόνο μαζί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;