Αγίου Πνεύματος 2021: Τέσσερα μέρη κοντά στην Αθήνα για ένα υπέροχο τριήμερο
Ειδυλλιακοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να περάσεις ένα ευχάριστο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021 είναι μία πολλή καλή ευκαιρία για να κάνεις το πρώτο τριήμερό σου μέσα στο 2021. Οι περιορισμοί που είχαν τεθεί σε ισχύ για την ανακοπή της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν αρθεί και, πλέον, μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα από νομό σε νομό.

Για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς προορισμούς που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, αλλά μπορούν να σου προσφέρουν ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Ένα τριήμερο χαλάρωσης και ξέγνοιαστο!

1. Ναύπακτος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Karageorgos (@p.a.n.a.y.i.o.t.i.s)

Η Ναύπακτος απέχει 2 ώρες και 15 λεπτά (περίπου) από την Αθήνα και αξίζει να την επισκεφτείς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021, καθώς είναι μια πανέμορφη πόλη που σου δίνει άπειρες επιλογές.

Θα κάνεις χαλαρές βόλτες δίπλα στο λιμάνι και μπορείς να επισκεφτείς το Ενετικό Κάστρο, το οποίο βρίσκεται στο λόφο πάνω από την πόλη. Έχε υπόψιν ότι κλείνει μετά τις 14:30, οπότε καλύτερα να το επισκεφτείς από πρωί.

Έχει επιλογές για βραδινή ζωή, σε περίπτωση που θες να απολαύσεις το ποτό σου, ενώ τα νυχτοπερπατήµατα θα καταλήξουν στο όμορφο και γραφικό Στενοπάζαρο, όπου θα βρεις ένα σωρό μαγαζιά με νόστιμο φαγητό.

2. Ναύπλιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?? Happy Sunday to all of you! Tag someone you would like to walk this street with!⠀ ? Nafplio, Peloponnese, Greece⠀ ? Photo by me @vsiras⠀ ? Use #the_daily_traveller for you chance to be featured⠀ ——————⠀ #nafplio #peloponnese #greecetravelgr1_ #discovergreece #igers_greece #iloveellada #instalifo #super_greece_channel #greecelover_gr #insta_greece #igersgreece #greek_panorama #instagreece #great_captures_greece #ilovegreece #greecetravelgr #kings_greece #wonderfulgreece #grecia #loves_greece_ #gf_greece #greecestagram #topgreecephoto #team_greece #greece_is_awesome #expression_greece #thegreeceguide #urban_greece #wu_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Daily Traveller (@the_daily_traveller) στις

Το γραφικό Ναύπλιο σε περιμένει 1,5 ώρα με το αμάξι από την Αθήνα. Θα κάνεις όμορφες βόλτες στα πλακόστρωτα της πόλης, θα φας υπέροχο ιταλικό φαγητό. Μη ξεχάσεις να κάνεις και τη μεγάλη ανάβαση στο Παλαμήδι, αλλά να πας και βόλτα με το καραβάκι στο Μπούρντζι.

Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς κοντά στην Αθήνα γιατί συνδυάζει τη θάλασσα με γραφικά σοκάκια και την ομορφιά της πόλης.

3. Καρπενήσι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travelling 🌍✈️ (@kappastravel)

Το όμορφο Καρπενήσι απέχει μόλις 3:30 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί μια ιδανική πόλη που αξίζει να εξερευνήσεις. Θα περάσεις ένα πολύ όμορφο τριήμερο.

Ένα από τα must πράγματα που πρέπει να κάνεις είναι η διαδροµή προς Προυσό, προκειμένου να συναντήσεις το Μικρό και το Μεγάλο Χωριό, αλλά και τους ιστορικούς Κορυσχάδες του νομού Ευρυτανίας που βρίσκονται μόλις 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Καρπενησίου.

4. Ανάβυσσος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Bi (@empimpir)

Αν πάλι θέλεις να βρεις κάτι πιο κοντά στην Αθήνα, τότε, η Ανάβυσσος είναι μία καλή λύση. Η περιοχή αυτή βρίσκεται, μόλις, μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Στην περιοχή μπορείς να απολαύσεις υπέροχο ψαράκι, να κάνεις βόλτα στη παραλία και μετά να κάτσεις να πιεις και το καφέ σου. Μπορείς να κάνεις είτε μία μονοήμερη απόδραση, είτε να περάσεις ένα ΣουΚου δίπλα στην θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;