Το επικό βίντεο για την
Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε μέσω του Instagram ένα ξεχωριστό και, άκρως, χιουμοριστικό βίντεο για το ριάλιτι επιβίωσης που παρουσίαζε, την "Φάρμα".

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν γεμάτη από ριάλιτι. Ριάλιτι μόδας, μαγειρικής, επιβίωσης, αλλά και σχέσεων. Πολλά από αυτά κατάφεραν να κάνουν μεγάλη επιτυχία και να κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να τα βλέπει ανελλιπώς. Ένα από αυτά ήταν και η “Φάρμα” στον ΑΝΤ1. Τώρα, όμως, έχουμε ένα διαφορετικό μίνι επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι.

Σε αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παρουσιαστής της “Φάρμας”, Σάκης Τανιμανίδης, βρήκε έναν ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο να γεμίσει το κενό μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Το εν λόγω βίντεο το ανάρτησε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έχει συγκεντρώσει, ήδη, πάνω από 322.500 προβολές!

Στο χιουμοριστικό βίντεο, που “τρολάρει” το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, βλέπουμε τον παρουσιαστή μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγο του, Χριστίνα Μπόμπα, την Ελένη Φουρέιρα, τον Ησαΐα Ματιάμπα μαζί με τους stand up comedian, Διονύση Ατζαράκη, και Θωμάς Ζάμπρας.

Μπορείς να φανταστείς ότι μόνο και μόνο η συνύπαρξη αυτών των προσώπων μπορεί να προκαλέσει άφθονο χιούμορ. Μέσα σε κάτι παραπάνω από 12 λεπτά, το βίντεο μας παρουσιάζει την “Φάρμα”, όπως θα έπρεπε να είναι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες του βίντεο, που φέρει την υπογραφή του Σάκη Τανιμανίδη, χρησιμοποιήθηκαν οι πραγματικές εγκαταστάσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και στον ρόλο του επιστάτη βλέπουμε τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;