Γιορτή του Πατέρα 2021: 5 ιδέες για δώρα που θα λατρέψει ο μπαμπάς σου
Η Γιορτή του Πατέρα 2021 πλησιάζει και εδώ θα πάρεις μερικές ιδέες για δώρα.

Η Γιορτή του Πατέρα 2021 πλησιάζει, καθώς “πέφτει” την Κυριακή, 20 Ιουνίου. Έτσι, ίσως έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζεις πώς θα τη γιορτάσεις και όπως είναι φυσικό και επόμενο μάλλον έχεις αρχίσει να αναζητάς το ιδανικό δώρο που θα κάνει τον πατέρα σου να χαμογελάσει λίγο περισσότερο. Τα δώρα, όμως, μπορεί να είναι μία δύσκολη απόφαση, ειδικά αν είσαι αναποφάσιστος ή αναποφάσιστη ή αν έχει (πολύ) χαμηλό budget.

Ωστόσο, μην ανησυχείς καθόλου, γιατί γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Έχουμε να προτείνουμε δώρα που σίγουρα θα αρέσουν σε κάθε πατέρα που θα τα δεχτεί, ενώ κάποια κοστίζουν λίγο, ενώ κάποια κοστίζουν μερικές ώρες από το χρόνο σου.

 

Ας δούμε λοιπόν τις ιδέες μας παρακάτω!

1. Ετοίμασέ του ένα γεύμα

Ένα πολύ όμορφο δώρο, το οποίο φυσικά θα απολαύσει όχι μόνο ο ίδιος, αλλά ολόκληρη η οικογένεια, είναι η προετοιμασία ενός γεύματος. Δεν είναι ανάγκη να φτιάξεις κάτι εντυπωσιακό, σα να βρίσκεσαι στον τελικό του MasterChef. Χρειάζεται να σκεφτείς κάτι απλό που αρέσει στον πατέρα σου και απλώς να… μπεις στην κουζίνα και να το φτιάξεις! Μπορείς, μάλιστα, να φτιάξεις και το τραπέζι διακοσμώντας το με λουλούδια ή τοποθετώντας μία καρτούλα που να γράφει “Χρόνια Πολλά, μπαμπά” επάνω. Σημασία έχει όμως να είναι ένα γεύμα ειδικά φτιαγμένο για τη Γιορτή του Πατέρα 2020 από τα χεράκια σου, καθώς αυτό θα δείξει στο μπαμπά σου ότι τον σκέφτηκες και ήθελες να περάσεις χρόνο μαζί του.

2. Μία βόλτα με το μπαμπά σου

Το συγκεκριμένο δώρο μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με το πρώτο, δηλαδή τη δημιουργία του φαγητού. Μπορείς δηλαδή μετά το Κυριακάτικο μεσημεριανό, να πάρεις τον πατέρα σου και πάτε μία βόλτα. Μπορείτε να πάτε στην παραλία ή να πάτε για έναν καφέ μαζί και να συζητήσετε! Πέρασε αυτή τη μέρα μαζί το ή και με όλη την οικογένεια και φρόντισε να αποθανατίσεις τη στιγμή, ώστε να τη θυμάσαι για πολλά χρόνια. Θα δεις ότι θα το χαρείς τόσο εσύ όσο και ο πατέρας σου, ο οποίος θα περάσει πολύ ωραία!

3. Φτιάξε μία κάρτα γεμάτη αγάπη

Ένα χειροποίητο δώρο είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα για τους γονείς μας που αν μη τι άλλο μας αγαπούν και χωρίς να τους πάρουμε ένα ακριβό δώρο. Μία απλή, εύκολη και οικονομική λύση είναι η δημιουργία μίας κάρτας, στο εσωτερικό της οποίας μπορείς να γράψεις μερικά όμορφα και γλυκά λόγια. Πρόκειται για ακόμη ένα δώρο, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με τα προαναφερθέντα. Μπορείς δηλαδή να του χαρίσεις την diy κάρτα λίγο πριν ή μετά το diy φαγητό ή όταν βγείτε μία βόλτα.

4. Πάρε του κάτι καλοκαιρινό

Αν πάλι το δώρο θέλεις να είναι κάτι απτό, τότε φρόντισε να είναι πρακτικό. Δεδομένου μάλιστα ότι το καλοκαίρι είναι εδώ, μπορείς να του αγοράσεις μία πετσέτα θαλάσσης, ένα μαγιό ή αν θέλεις να “παίξεις” ακόμη πιο safe, ένα απλό και καθημερινό t-shirt.

5. Ένα βιβλίο δεν είναι ποτέ κακή ιδέα

Είτε διαβάζει συστηματικά είτε όχι, το βιβλίο είναι μία πολύ καλή ιδέα. Αν διαβάζει συστηματικά, τότε πιθανότατα γνωρίζεις το γούστο και έτσι, ξέρεις περίπου προς τα πού να κινηθείς. Αν πάλι διαβάζει ένα βιβλίο το χρόνο, τότε προτίμησε κάτι ελαφρύ τόσο μεταφορικά, δηλαδή από άποψη πλοκής όσο και κυριολεκτικά, ώστε να μπορεί να το παίρνει μαζί του στη θάλασσα, όπου ίσως είναι το ιδανικό μέρος για διάβασμα εν μέσω καλοκαιριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
 12 
 3 
 3 
 3