Αναμένοντας τα Huawei Watch 3 Series για να ξεκινήσουν όμορφα οι φετινές διακοπές
Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει! Stay tuned!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το δυναμικό comeback που κάνουμε σε outdoors δραστηριότητες και γυμναστική συμπίπτει χρονικά με την κυκλοφορία των νέων Huawei Watch 3 Series, Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro, τα οποία “σκάνε” την επόμενη εβδομάδα και στην ελληνική αγορά. Όσο περιμένουμε τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, άλλο τόσο περιμένουμε να ανοίξουν οι προ-παραγγελίες για τα νέα smartwatches της Huawei που πάνε την κομψότητα, την άνεση και το στυλ σε άλλο επίπεδο.

Ειδικά σε μία περίοδο που έχουμε βάλει την υγεία και τη φυσική κατάσταση σε πρώτο πλάνο, τα δύο πολυαναμενόμενα smartwatches της Huawei έρχονται με εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία, λειτουργικό σύστημα HarmonyOS και περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση για να ανεβάσουν τον πήχη στην αγορά των wearables και να γίνουν τα must-have αξεσουάρ στην καθημερινότητάς μας. Τα new-entries που θέλουμε να φοράμε στις βόλτες με φίλους, στη θάλασσα, στο κάμπινγκ, στο απογεματινό jogging, στις καλοκαιρινές διακοπές που τόσο πολύ μας έλειψαν. Απλά τα πράγματα. Χαλάρωση από τη μία, παρακολούθηση της υγείας μας από την άλλη.

Μάλιστα, εκτός από τις τυπικές λειτουργίες τους (προγράμματα προπόνησης, μέτρηση SPO2, καταγραφή παλμών και ύπνου κ.α.), τα Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro θα υποστηρίζουν για πρώτη φορά, υπολογισμό της θερμοκρασίας του σώματος, αναγνώριση πτώσης και κουμπί ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης SOS, καθώς και υπενθύμιση για το πλύσιμο των χεριών.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των νέων Huawei Watch 3 Series στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει! Οι προπαραγγελίες των Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro θα ξεκινήσουν επίσης πολύ σύντομα και μία νέα εποχή ξημερώνει στην αγορά των «έξυπνων» wearables!

Stay tuned για ειδικές προσφορές και άλλες εκπλήξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;