Το Wannabe
Με μία ιδιαίτερη καμπάνια και ένα EP γιορτάζουν οι Spice Girls τα 25α γενέθλια του "Wannabe".

Ένα από τα πιο δημοφιλή girl bands των 90s ήταν αδιαμφισβήτητα οι Spice Girls, οι οποίες έκαναν το μουσικό τους ντεμπούτο με το τραγούδι (που πλέον είναι all time classic της pop κουλτούρας) Wannabe.

Έτσι, προκειμένου να γιορτάσουν τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του τραγουδιού, οι Spice Girls θα κυκλοφορήσουν ένα νέο EP περιορισμένης έκδοσης, το οποίο θα έχει τον τίτλο Wannabe25.

Το Wannabe25 θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό των Spice Girls να ακούσουν τρεις διαφορετικές εκδοχές του τραγουδιού και θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου. Μεταξύ των 3 εκδοχών του τραγουδιού συγκαταλέγεται ένα remix του Junior Vasquez και ένα demo, ενώ το κοινό θα μπορέσει επιτέλους ακούσει το “Feed Your Love”, λίγα χρόνια μετά τη διαρροή ενός αποσπάσματός του διαδίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spice Girls (@spicegirls)

Ο εορτασμός των 25 χρόνων του Wannabe, όμως, δε σταματάει εδώ! Παράλληλα, το γκρουπ με την καμπάνια #IAMASPICEGIRL καλεί το φανατικό κοινό να δημοσιεύσει φωτογραφίες και video που δείχνουν την επιρροή που έχει ασκήσει το συγκρότημα στο κοινό. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε οι (εμβληματικές) τραγουδίστριες του γκρουπ έχουν αφήσει το στίγμα τους στην pop culture και έχουν συνδεθεί κατά πολύ με τη showbiz των 90s. Ακόμη, τα σχετικά video και οι εικόνες μπορούν να σταλούν και στο email spicegirls@umusic.com

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spice Girls (@spicegirls)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;