Θερινά σινεμά: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (10/6 - 16/6)
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα θερινά σινεμά αυτή την εβδομάδα.

Στα τέλη του Μαΐου και, μετά από σχεδόν μισό χρόνο lockdown, άνοιξαν και πάλι οι θερινοί κινηματογράφοι της χώρας, πράγμα άκρως ενθαρρυντικό για όσους και όσες δηλώνουν σινεφίλ.

Σταδιακά, όλα δείχνουν να μπαίνουν και πάλι σε τάξη, καθώς ολοένα και περισσότερες ταινίες που περιμέναμε να δούμε εδώ και καιρό κάνουν σιγά-σιγά πρεμιέρα.

Έτσι, αυτή την Πέμπτη (10/06) έχουμε για ακόμη φορά σπουδαίες ταινίες, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα στα θερινά σινεμά. Από την επιστροφή της Angelina Jolie στους κινηματογράφους μέχρι την ταινία Tom & Jerry, που έμεινε για 11 χρόνια στο στάδιο της προπαραγωγής, αυτή η εβδομάδα έχει ταινίες για όλα τα γούστα.

1. Αυτοί που εύχονται το θάνατό μου

Υπόθεση:  Ένας έφηβος αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας καταδιώκεται από δύο επαγγελματίες δολοφόνους στην άγρια φύση της Μοντάνα μαζί με έναν ειδικό επιβίωσης που έχει ως σκοπό την προστασία του, υπό την απειλή μιας καταστροφικής δασικής πυρκαγιάς.

2. Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον Μπίλι Χόλιντεϊ

Υπόθεση:  Η ταινία αφηγείται την ιστορία της τζαζ τραγουδίστριας Billie Holiday και του «Strange Fruit», του τραγουδιού διαμαρτυρίας που της έφερε φήμη αλλά και βάσανα.
Η Holiday στοχοποιήθηκε από το FBI, το οποίο θεώρησε εμπρηστικό το τραγούδι της. Εστιάζοντας στη εξάρτησή της από ουσίες δόθηκε εντολή σε έναν μαύρο αστυνομικό, τον Jimmy Fletcher (τον ρόλο ενσαρκώνει ο Trevante Rhodes, γνωστός από τις ταινίες «Moonlight» και «Bird Box») να παρακολουθήσει και να συλλάβει τη Holiday. Οι δυο τους κατέληξαν εραστές.

3. Παγιδευμένοι

Υπόθεση:  Δυο αστυνομικοί αναλαμβάνουν περιπολία σε μια γειτονιά που βράζει εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας απέναντι σε μετανάστη. Σύντομα μέσα από μια σειρά απρόβλεπτα περιστατικά βρίσκονται παγιδευμένοι όχι μόνο από αυτούς που υποτίθεται ότι κυνηγούνε, αλλά και μέσα στις ίδιες τις πεποιθήσεις τους.

4. Μόνο αυτοί είδαν το δολοφόνο

Υπόθεση:  Μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας, πέντε ξένα μεταξύ τους πρόσωπα σε ένα απομακρυσμένο βουνό της Γαλλίας, βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα αναπάντεχο μυστήριο, στο γεμάτο σασπένς θρίλερ του βραβευμένου με Σεζάρ σκηνοθέτη Ντομινίκ Μολ.

5. Tom & Jerry

Υπόθεση: Μία από τις πιο αγαπημένες έχθρες της ιστορίας, αυτή του Tom και του Jerry, αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη, όταν ο Jerry καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του “γάμου του αιώνα”, αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον Tom, με σκοπό να τον ξεφορτωθεί. Το επακόλουθο κυνηγητό γάτας και ποντικού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, τον γάμο και το ίδιο το ξενοδοχείο. Σύντομα όμως, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται: Ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος συνωμοτεί κατά των τριών τους.

Η ταινία περιλαμβάνει τόσο τους animated χαρακτήρες του Tom και του Jerry όσο και πραγματικούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney και Ken Jeong.

6. Ο άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του

Υπόθεση:  Ένας Σύριος που βρίσκεται εγκλωβισμένος στο Λίβανο θα επιτρέψει σε έναν Γάλλο καλλιτέχνη να του μετατρέψει την πλάτη σε έργο τέχνης. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη να βρει την αρραβωνιαστικιά του και να ζήσει επιτέλους ελεύθερα. Θα γνωρίσει φήμη και δόξα αλλά είναι πραγματικά ελεύθερος τώρα που ως έργο τέχνης είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει τη ζωή του εκθέτοντας την πλάτη του σε μουσεία ανά τον κόσμο;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;