To drive-in επιστρέφει σε νέα γειτονιά
Αυτό το καλοκαίρι αλλάζει γειτονιά το drive-in, φτάνοντας στην οδό Πειραιώς 254 και το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η αρχή έγινε πέρυσι τέτοιον καιρό περίπου, αναγκαστικά, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία.

Η ιδέα ωστόσο του σινεμά drive-in, που ούτως ή άλλως είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει και στην χώρα μας. Το πιο άρτιο ανάμεσα σε αυτά τα αυτοσχέδια σινεμά με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ήταν αναμφισβήτητα το City drive-in, δημιουργημένο από την ομάδα του Cinema Alive, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του με θέα όλη την Αθήνα από το πάρκινγκ του Λυκαβηττού και συνέχισε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο αλλάζει και πάλι γειτονιά, φτάνοντας στην οδό Πειραιώς 254 και το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο χώρος ανανεωμένος, με την μεγαλύτερη οθόνη υπαίθριου σινεμά στην Ελλάδα και (κατά τους διοργανωτές) διάθεση τροπική, αφού εκτός των άλλων, το μπαρ θα προσφέρει και δροστιστικά κοκτέιλ.

Οσο για το φαγητό, αυτό είναι φροντισμένο από ειδικό food court με νόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά, σε ένα μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Drive-in φυσικά σημαίνει πρώτα και πάνω από όλα ταινίες. Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 11/6 με το «Pulp Fiction», το κλασικό ποπ αριστούργημα του Κουέντιν Ταραντίνο και μια από τις καλύτερες ταινίες που μπορεί κανείς να απολαύσει σε τέτοιου είδους προβολή. Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή με κάτι ακόμα πιο καλτ, αφού στην οθόνη θα καταφτάσει το «Grease», η απόλυτη μουσική και αισθηματική κομεντί με τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον-Τζον στα (μεγάλα) ντουζένια τους.

Τέλος την Δευτέρα έρχεται το πιο σύγχρονο, αλλά εξίσου ταιριαστό με την περίσταση, «La, La, Land». Το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ με την Εμα Στόουν και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν υποψήφιο για 14 Οσκαρ, κερδίζοντας τελικά 6 και μένοντας στην ιστορία σαν ένα από τα σπουδαιότερα αυτοαναφορικά φίλμ της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Και οι τρεις ταινίες έχουν ώρα έναρξης 9.30 μ.μ., ενώ το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα του City Drive-In μπορεί να αναζητηθεί στο citydrivein.gr και στα social media του Cinema Alive.

Πηγή: moneyreview.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
44 - 36
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;