Μουσική στην εστίαση, ωράριο κυκλοφορίας, δεξιώσεις - Πότε οι ανακοινώσεις
Τι θα γίνει με τη μουσική στην εστίαση, το ωράριο απαγόρευσης και τις δεξιώσεις

Στο τραπέζι της επιτροπής των ειδικών αναμένεται να βρεθούν τις ερχόμενες μέρες τα ζητήματα του ωραρίου κυκλοφορίας, της μουσικής στην εστίαση και του ορίου των παρευρισκομένων σε δεξιώσεις, ώστε οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν εντός της εβδομάδας.

«Όλα αυτά θα βρεθούν στην ατζέντα της επιτροπής, θα συζητηθούν αυτή την εβδομάδα και για το ωράριο κυκλοφορίας και για την πιθανή επανεκκίνηση δραστηριοτήτων ώστε να δοθεί μία ορατότητα στους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν τέτοιου τύπου δραστηριότητες», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείσα σχετικά με τα περί θέσπισης προνομίων για εμβολιασμένους πολίτες απάντησε πως «δεν είναι μία συζήτηση που μπορεί να λάβει σάρκα και οστά αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού».

«Η συζήτηση που αφορά μεγαλύτερες διευκολύνσεις και ελευθερίες σε όσους εμβολιάζονται είναι μια συζήτηση που γίνεται σε συνεργασία με τους ειδικούς, οι οποίοι και αξιολογούν τα επιστημονικά δεδομένα», πρόσθεσε, θυμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανοίξει στον εμβολιασμό όλες οι ηλικιακές ομάδες, κάτι που αναμένεται προσεχώς.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού η κ. Πελώνη απάντησε πως «δεν υφίσταται τέτοιο θέμα».

Όπως είπε, αυτή είναι μία «αγαπημένη συζήτηση των δημοσιογράφων» αλλά ο τελευταίος ανασχηματισμός έγινε πριν από έξι μήνες και ο πρωθυπουργός «δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών».

Με πληροφορίες από moneyreview.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;