Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές που μπορείς να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και πρόκειται για τη δεύτερη εβδομάδα που τα θερινά σινεμά της χώρας είναι ανοιχτά. Αυτή την εβδομάδα πολλές ταινίες έκαναν πρεμιέρα στις Κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ, για πρώτη φορά μέσα στο 2021 οι νέες σειρές και ταινίες στις streaming πλατφόρμες είναι ελάχιστες.

Εμείς θα σου προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου, είτε από την άνεση του καναπέ σου, είτε σε κάποιο θερινό σινεμά. Η επιλογή είναι δική σου!

Ταινίες

A Quiet Place Part II

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας από τον σκηνοθέτη, πλέον, John Krasinski, έρχεται για να μας κάνει να επιστρέψουμε στα Σινεμά. Η πρώτη ταινία ήταν μία έκπληξη και μία κινηματογραφική εμπειρία που κανείς δεν έπρεπε να χάσει. Όπως φαίνεται από τις κριτικές, και η δεύτερη ταινία της σειράς τρόμου είναι must και πρέπει να τη δεις στην μεγάλη οθόνη.

Cruella

Η Emma Stone προσπαθεί να μπει στα παπούτσια της Cruella DeVil και στην ιστορική ερμηνεία της Glenn Close από την πρώτη live-action μεταφορά των “101 Σκυλιών της Δαλματίας”. Η ταινία θέλει να μας δώσει ένα origin story για μία από τις πιο αγαπητές κακές της Disney.

Μήλα

Η επιλογή της Ελλάδας για τα Όσκαρ 2021 μπορεί να μην κατάφερε να μπει στην τελική πεντάδα της Διεθνούς Ταινίας, όμως, έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές από το Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου έκανε πρεμιέρα και κέντρισε το ενδιαφέρον της Cate Blancett, η οποία ετοιμάζει ταινία με τον σκηνοθέτης της ταινίας. Μέσα σε μια παγκόσμια πανδημία που προκαλεί ξαφνική αμνησία, ο Άρης ακολουθεί ένα πρόγραμμα ανάρρωσης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μη «αναγνωρισμένους» ασθενείς να δημιουργήσουν νέες ταυτότητες. Η ταινία είναι, επίσης, υποψήφια για τα βραβεία Ίρις 2021.

Sailor Moon Eternal

Το Netflix για αυτή την εβδομάδα μας φέρνει ένα Ιαπωνικό anime που μας θυμίζει κάτι από την παιδική μας ηλικία. Η Sailor Moon και η ομάδα της επιστρέφουν στην ταινία που αποτελεί συνέχεια της νέας σειράς Sailor Moon Crystal. Για τους φίλους των anime είναι μία καλή πρόταση για να περάσουν δύο ευχάριστες ώρες μέσα στο ΣουΚου.

Σειρές

Sweet Tooth

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου ένα ανεξήγητο φαινόμενο είχε σαν αποτέλεσμα μερικά παιδιά να γεννιούνται υβρίδια (μισά άνθρωποι, μισά ζώα), ο Γκας, ένα υβρίδιο που ζει σε ένα προστατευόμενο δάσος, ξεκινάει ένα ταξίδι για να δώσει απαντήσεις στην προέλευσή του, αλλά και να βρει τους γονείς του. Μία περιπέτεια που θα σε ταξιδέψει και αξίζει τον χρόνο σου. Η σειρά βρίσκεται στο Netflix.

Sailor Moon Crystal

Πριν δεις την ταινία στο Netflix, καλό θα ήταν να δεις και τις τρεις προηγούμενες σειρές της επανέκδοσης αυτής της κλασσικής σειράς anime. Πρόκειται για ένα reboot της σειράς των 90s που προσπαθεί να ακολουθήσει πιο πιστά τα manga με πρωταγωνίστρια την Sailor Moon και να κάνει πιο μικρή (σε αριθμό επεισοδίων) τη σειρά.

Σιωπηλός Δρόμος

Η αποκάλυψη του 8ου επεισοδίου της νέας σειράς του MEGA μας έκανε όλους να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα. Μετά από 8 επεισόδια μάθαμε ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από την απαγωγή των παιδιών. Όπως όλα δείχνουν, στο 9ο επεισόδιο θα κάνουμε μία βουτιά στο παρελθόν και θα δούμε όλη την ιστορία αυτού του ανθρώπου, αλλά και της οικογένειας Καρούζου. Φανταζόμαστε ότι αφού μένουν ακόμα 5 επεισόδια για το τέλος της μίνι σειράς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές πολλές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;