Ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι
Ανοιχτή το φετινό καλοκαίρι η φοιτητικη Κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι της Χαλκιδικής - Είσοδος μόνο με πιστοποιητικό

Τις πύλες της ανοίγει, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, για το φετινό καλοκαίρι του 2021, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι

Σύμφωνα με την Επιτροπή της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η λειτουργία της φοιτητικής κατασκήνωσης θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι/-ες να εισέλθουν στον χώρο, είναι απαραίτητη η επίδειξη του Ψηφιακού Πιστοποιητικού covid-19.

Ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 – Όσα πρέπει να ξερετε

Μπορείτε να εκδώσετε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID – 19 αν είτε έχετε:

-ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού

-νοσήσει και έχει καταχωριστεί το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο /Κλιμάκιο στο οποίο έχετε διενεργήσει τον έλεγχο.

-υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο Rapid ή PCR και έχει καταχωριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο/ Κλιμάκιο στο οποίο έχετε διενεργήσει τον έλεγχο.

Για να εκδοθεί το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχετε Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας που αναγράφει τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ.

Θα χρειαστείτε:

-τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet

-τον ΑΜΚΑ σας

Κύρια χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού:

-παρέχεται σε ψηφιακή και / ή έντυπη έκδοση

-είναι ασφαλές και προστατευμένο και περιλαμβάνει κωδικό QR

-παρέχεται και στα αγγλικά

Το πιστοποιητικό δεν αποτελεί ταξιδιωτικό έγγραφο. Τα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τον εμβολιασμό, το διαγνωστικό έλεγχο και την ανάρρωση από COVID-19 συνεχίζουν να εξελίσσονται, λαμβάνοντας επίσης υπόψη νέες παραλλαγές του ιού. Πριν ταξιδέψετε, ελέγξτε τα ισχύοντα μέτρα δημόσιας υγείας και τους σχετικούς περιορισμούς που εφαρμόζονται στον προορισμό σας.

Αν δεν διαθέτετε κωδικούς TAXISnet για να συνδεθείτε στο gov.gr ή έχετε άλλο πρόβλημα έκδοσης του πιστοποιητικού, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) για να εκδώσετε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;