MasterChef 5 - Μαρίνα:
MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε η Μαρίνα μετά την αποχώρησή της από το διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι δύο παίκτες που διαγωνίστηκαν για μία θέση δίπλα στη Μαργαρίτα στον τελικό του MasterChef 5 ήταν ο Διονύσης και η Μαρίνα, με τη δεύτερη να είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου.

Έτσι, χθες, Τρίτη 1 Ιουνίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της εντός σπιτιού, η οποία προκάλεσε αρνητικά σχόλια, αλλά και στα σχόλιά της για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας.

Όσον αφορά τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας, η Μαρίνα δήλωσε πως μπέρδεψε τη μεταξύ τους σχέση ξεκινώντας φήμες για ερωτικό ειδύλλιο.

“Η αλήθεια είναι πως το έχω πει για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας. Δε θα το αρνηθώ. Για αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα πως έκαναν πάρα πολύ παρέα. Αν ο Ιωάννης θεωρεί πως αν ζητήσω συγγνώμη on air είμαστε οκ, από εμένα έχει συγγνώμη. Και για τη Μαρία και για τον Ιωάννη. Με τη Μαρία το είχαμε συζητήσει στις επιστροφές. Με είχε πιάσει και με ρώτησε και μου είπε πως είμαι λάθος. Με τον Ιωάννη δεν το είχα συζητήσει. Σε καμία περίπτωση δε θα αρνιόμουν κάτι που είχα πει. Γιατί πιστεύω πως ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος. Αυτό που λένε άλλαξα… Όχι δεν άλλαξα. Απλά βγήκαν έξω, είδαν πως ο κόσμος δεν είναι και τόσο με το μέρος μου και για να κερδίσουν τον κόσμο κράτησαν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Αυτό πιστεύω πως έγινε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στην κόντρα της με το Διονύση και τον τρόπο με τον οποίο παρερμηνεύτηκε η συμπεριφορά της λέγοντας τα εξής:

“Δεν έκρυψα ποτέ ότι μπήκα στο διαγωνισμό με στρατηγική. Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία. Έβγαινα από το δωμάτιο κι όπου με πετύχαινε… Περνούσα από δίπλα του κι έλεγε διάφορα σχόλια για μένα προσωπικά. Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε, είπα αυτή την ατάκα “δάγκωσε τη λαμαρίνα”. Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένειά μου έξω. Έχω τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου. Ο Διονύσης δεν είναι άνθρωπος που θα δώσει το περιθώριο να συζητήσεις. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά εκείνος το συνέχιζε, με πίεζε ψυχολογικά και όλο αυτό με επηρέασε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1