Ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στην "Φάρμα".

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε διαφορετικές δοκιμασίες, αλλά και μία μονομαχία αποχώρησης στην “Φάρμα“. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει μπει στην τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό και οι αλλαγές φέρνουν τους παίκτες αντιμέτωπους με πολλές και νέες προκλήσεις.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Ντούπης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έπρεπε να δώσουν μάχη για την αρχηγία. Ο παίκτης που κατάφερε να αναδειχθεί νικητής ήταν ο Βασίλης.

Στη συνέχεια, ο νέος αρχηγός έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο. Μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο αρχηγός στην “Φάρμα”, πλέον, δεν επιλέγει τους δύο υπηρέτες, αλλά τον πρώτο μονομάχο που θα δώσει τη μάχη του για να μείνει στο παιχνίδι. Ο Βασίλης επέλεξε ως πρώτο μονομάχο τον Κώστα Γκρέκα, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την απόφαση αυτή.

Ο Κώστας Γκρέκας αποφάσισε και αυτός να κινηθεί στρατηγικά. Έτσι, επέλεξε ως δεύτερο μονομάχο τον Μιχάλη Ιατρόπουλο αφού θεωρεί ότι μπορεί να τον αντιμετωπίσει ευκολότερα.

Οι δοκιμασίες τις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι δύο μονομάχοι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και απαιτούσαν ταχύτητα και δύναμη. Ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει είναι ο Κώστας Γκρέκας, κατατροπώνοντας τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το αγρόκτημα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;