House of Fame - Τελικός: Ποιος παίκτης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής;
Ο σπουδαστής του House of Fame που αναδείχθηκε μεγάλος νικητής.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του House of Fame. Ένας από τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής και υπέγραψε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή και ερμήνευσαν δύο επιτυχίες. Η μία ήταν δική τους επιλογή από προηγούμενο live τους και η άλλη τους ανατέθηκε. Αυτήν την φορά όλοι τους είχαν και μία ενθάρρυνση παραπάνω καθώς κοντά τους βρέθηκαν δύο συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα ενώ οι προσπάθειές τους αξιολογήθηκαν για τελευταία φορά από τους τέσσερις κριτές. Οι κριτές συμφώνησαν ότι οι σπουδαστές στον τελικό χάρισαν πολύ καλές ερμηνείες, ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις οι κριτές παρατήρησαν ότι ήταν οι καλύτερες εμφανίσεις τους.

Όπως και σε κάθε μεγάλο τελικό, έτσι και σε αυτόν, είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος χάρισε μία καθηλωτική ερμηνεία καθώς και παλιοί σπουδαστές τραγούδησαν ένα medley μεγάλων επιτυχιών. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, η παρουσιάστρια, Ελένη Φουρέιρα, χάρισε μια εκρηκτική εμφάνιση με τραγούδια της που έχει αγαπήσει ο κόσμος στην έναρξη του σόου.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τους αγαπημένους τους σπουδαστές και λίγο μετά τις δύο το βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή του House of Fame. Το χρυσό συμβόλαιο του νικητή περιλαμβάνει, μέσα σε ένα χρόνο, κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια, τρία me τέσσερα music videos, φωτογράφηση και όλο το πακέτο υπηρεσιών συμβουλευτικής και management που έχει η Panik Entertainment Group. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος, περιτριγυρισμένος από τους υπόλοιπους σπουδαστές και γεμάτος από συγκίνηση, ανέφερε για τη νίκη του:

“Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του House of Fame. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1