Olympico Padel Club: Βρήκαμε τον ιδανικό χώρο στην Αθήνα για να παίζουμε padel
Oι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Olympico Padel Club με 5 συνολικά γήπεδα εκ των οποίων τα 3 σκεπαστά, υπέροχο αίθριο καθιστικό για να απολαύσετε τον καφέ σας βλέποντας τα παιχνίδια άλλων μελών και φυσικά το πλήρες καταρτισμένο προσωπικό που θα σας καθοδηγήσει ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Πολλοί το ονομάζουν μόδα της εποχής όμως η πραγματικότητα είναι ότι το padel έχει ρίζες που κρατάνε εδώ και χρόνια.

Το πρώτο γήπεδο padel το συναντάμε το 1969 στο Acapulco του Μεξικό από τον Enrigue Corcuera και σίγουρα αν τον ρωτάγαμε τότε ούτε ο ίδιος δεν θα πίστευε την παγκόσμια εξέλιξη του, μίας και θεωρείται το πρώτο αναπτυσσόμενο άθλημα σε όλο τον πλανήτη την δεδομένη στιγμή.

Αυτό το απίστευτο γυάλινο κουτί που φιλοξενεί 4 άτομα ανά αγώνα προσφέρει αερόβια άθληση, δράση, ομαδικότητα στρατηγική και πολλά άλλα.

Ο συνδυασμός όλων αυτών δεν μπορεί να το κάνει τίποτα λιγότερο από αξιαγάπητο.

Μια από τις καλύτερες επιλογές για να δοκιμάσεις αυτό το υπέροχο άθλημα είναι το Olympico Padel Club που το συναντάμε στα Νότια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα Ανθέων 5 και πολύ σύντομα και στο Ελληνικό.

To Olympico Padel Club από ψηλά τη νύχτα

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Olympico Padel Club με 5 συνολικά γήπεδα εκ των οποίων τα 3 σκεπαστά, υπέροχο αίθριο καθιστικό για να απολαύσετε τον καφέ σας βλέποντας τα παιχνίδια άλλων μελών και φυσικά το πλήρες καταρτισμένο προσωπικό που θα σας καθοδηγήσει ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Στην είσοδο του Olympico Padel Club.

Αν λοιπόν ψάχνετε να βάλετε στη ζωής σας ένα διασκεδαστικό σπορ που μόνο καλά θα σας προσφέρει, η επιλογή είναι μία: padel και πάλι padel.

Ο Χώρος Γυμναστηρίου στο Olympico Padel Club.

Τι είναι το Padel

Η επίσημη ονομασία του είναι padel tennis και θεωρείται ένα από τα πιο εθιστικά αθλήματα της εποχής και όχι τυχαία, αφού είναι το πρώτο αναπτυσσόμενο άθλημα Παγκόσμια.

Τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα τα έκανε το 2013 και από τότε μέχρι και σήμερα αναπτύσσεται σταθερά με πλήρη ανοδική πορεία και αυτό γιατί συνάδει με την κουλτούρα του Έλληνα, παρεϊστικο, ομαδικό, αερόβιο και παιχνίδι στρατηγικής, ένας συνδυασμός που το κάνει να κερδίζει τον αθλητή απ’ τα πρώτα λεπτά.

Ο Mario Barcelo, ο πιο αναγνωρισμένος αθλητής -προπονητής στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή δικαιωματικά, αφού γνωρίζει το άθλημα αρκετά χρόνια πριν έρθει στην Ελλάδα λόγω της Λατινοαμερικάνικης καταγωγής του, πραγματοποιεί προπονήσεις στο Olympico Padel Club σε ένα από τα υπερσύγχρονα club στα Νότια προάστια με συνολικά 5 γήπεδα, εκ των οποίων τα 3 σκεπαστά και φυσικά ένα υπέροχο αίθριο καθιστικό για να απολαύσετε έναν καφέ η ένα χάλαρο ποτό παρακολουθώντας ένα φιλικό ματς.

Πώς παίζεται το padel

Το padel παίζεται με δύο αντίπαλες ομάδες των δύο ατόμων, συνδυάζει στοιχεία από το Squash, το tennis και τη ρακέτα θαλάσσης.

Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι σχεδόν μισές από του tennis, το γήπεδο περιβάλλεται από πλαίσιο με τζάμια, τα οποία χρησιμοποιούνται, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με σπόντες προσφέροντας ακόμα περισσότερη δράση και ανεβάζοντας την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε άνθρωπο, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά και φυσικής κατάστασης.

Το padel tennis δείχνει την ομορφιά του και ναι είναι για όλους!

Να, λοιπόν, η ευκαιρία του Olympico padel!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;