MasterChef 5: Η μεγάλη έκπληξη - Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση
MasterChef 5: Ποιοι κινδυνεύουν να φύγουν λίγο πριν τους 7;

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαμαλή 8 παίκτες και παίκτριες έμειναν στο MasterChef 5, οδεύουμε στον τελικό, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμη μία δοκιμασία αποχώρησης. Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Αλέξανδρος Συνοδινός ήταν ο νικητής του Mystery Box, και έτσι έπρεπε να μοιράσει τα υλικά για την επόμενη δοκιμασία, η οποία ήταν ένα Τεστ Δημιουργικότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια ήταν ο Διονύσης, ενώ ο Παύλος, ο Νίκος και η Μαργαρίτα είχαν τις 3 πιο αδύναμες προσπάθειες. Έτσι, οι 3 τους θα διαγωνιστούν στο επεισόδιο πυ θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef.

Όσον αφορά τη Μαργαρίτα, που για πολλούς και πολλές θεωρείται φαβορί για τον τελικό και τη νίκη, είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται σε δοκιμασία αποχώρησης. Την πρώτη φορά που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση η Μαργαρίτα, δεν τα κατάφερε στην αντιγραφή του πιάτου και αποχώρησε, αλλά σώθηκε από τη δεύτερη ευκαιρία επιστροφής των παλιών παικτών.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η νικήτρια του silver award του MasterChef 5, αφού άκουσε διθυραμβικά λόγια από τους κριτές για την ομορφιά του πιάτου της, για το υπέροχο ψήσιμο του ψαριού της, ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι μέχρι στιγμής, ένα κόκκαλο που ανακάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ήταν ικανό για να στείλει τη Μαργαρίτα στη διαδικασία αποχώρησης μαζί με τον Παύλο και τον Νίκο Σκορδάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;