The Bold Type: Κυκλοφόρησε το trailer της τελευταίας σεζόν
Το "The Bold Type" επιστρέφει για την πέμπτη και τελευταία σεζόν!

Υπόθεση: Το “The Bold Type” είναι μία (σχετικά) πρόσφατη προσθήκη του Netflix, και είναι μία ανάλαφρη σειρά που θα σε κάνει σίγουρα να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή της πρώην διευθύντριας του Cosmopolitan, Joanne Coles και επικεντρώνεται στη ζωή τριών γυναικών, της Τζέιν, της Κατ και της Σάτον, οι οποίες εργάζονται με πρωτοφανές πάθος για το δημοφιλές περιοδικό Scarlet.

Η 5η και τελευταία σεζόν που θα ανακεφαλαιώσει την ιστορία των κοριτσιών θα κυκλοφορήσει στο Freeform στις 26 Μαΐου. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμη η 5η σεζόν στο NetflixΥπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιπες 4 σεζόν είναι ήδη διαθέσιμες στο Netflix.

Στο trailer της 5ης σεζόν βλέπουμε ότι η Jacqueline βγάζει ένα εμπνευσμένο λόγο σε ένα event που δείχνει επίσημο, ενώ το παρόν δίνουν και οι 3 πρωταγωνίστριες. Έτσι, ανυπομονούμε να δούμε αν ο Richard και η Sutton θα τα βρουν, μετά από την κρίση που πέρασε ο γάμος τους., καθώς σύμφωνα με το trailer η Sutton συγκατοικεί με την Kat και τη Jane. Ακόμη, επιστρέφει η Adena, κάτι που μας “λέει” ότι ίσως υπάρξει μία επανασύνδεση με την Kat, ενώ όσον αφορά την Jane το trailer μας προϊδεάζει ότι “κάτι παίζει” με την ίδια και έναν από τους εργαζόμενους το Scarlet.

Δείτε το trailer εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;