ΕΚΠΑ: E-learning με θέμα τη Συμβουλευτική και τη Ψυχοθεραπεία
Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το e-learning με τίτλο "Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία: Αφηγηματικές, Διαλογικές και Σχεσιακές Προσεγγίσεις στη Μετανεωτερικότητα".

Σκοπός:  Το πρόγραμμα έχει ως σκοπό την εισαγωγή και την εξοικείωση των εκπαιδευομένων στις μετανεωτερικές και αφηγηματικές προσεγγίσεις της συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί η επίδραση του μετανεωτερικού ρεύματος και της αφηγηματικής στροφής στην ψυχολογία, τη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία. Ακόμη, θα περιγραφούν οι βασικές θέσεις του κοινωνικού κονστρουξιονισμού ως μεταθεωρίας αλλά και ως εργαλειακού λεξικού, μέσω του οποίου έχουν αναδειχθεί νέες ιδέες και πρακτικές στο πεδίο της συμβουλευτικής και της θεραπείας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις βασικές ιδέες και παραδοχές που συνδέονται με το μετανεωτερικό τοπίο και περιστρέφονται γύρω από τις έννοιες της κοινωνικής κατασκευής, του πλουραλισμού, της πολυφωνίας, του διαλόγου, καθώς και του εαυτού ως αφηγηματικής, σχεσιακής διαδικασίας και πολιτισμικής αφήγησης. Επιπλέον, θα μελετηθούν οι βασικές προσεγγίσεις στον χώρο της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας, οι οποίες απορρέουν από το μετανεωτερικό πεδίο και την αφηγηματική γνώση, όπως είναι: η Αφηγηματική Θεραπεία, η Συνεργατική Θεραπεία, η Καταξιωτική Προσέγγιση και η Θεραπεία Εστιασμένη στη Λύση. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με μεταμοντέρνες παρεμβάσεις στη συμβουλευτική και κλινική πράξη, στην ατομική και ομαδική θεραπεία, καθώς και στο πεδίο της οικογένειας και της κοινότητας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και συγκεκριμένα σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχιάτρους παιδιών και εφήβων, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές καθώς και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

  • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 17/5/2021
  • ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 24/5/2021
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 Μήνες (460 ώρες)

-Δίδακτρα (σε δόσεις) 900 €
-Αριθμός δόσεων: 4
-Ποσό δόσης :225 €
-Δίδακτρα (εφάπαξ): 850 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το e-learning με τίτλο “Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία: Αφηγηματικές, Διαλογικές και Σχεσιακές Προσεγγίσεις στη Μετανεωτερικότητα” εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;