Δωρεάν σειρά ασύγχρονων μαθημάτων με θέμα τα Στοιχεία Τεχνητής Νοημοσύνης
Αναλυτικά όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τα προσφερόμενα ασύγχρονα μαθήματα.

Σχετικά με το μάθημα: Το μάθημα μας εισάγει στη σκέψη και την αντίληψη της Τεχνητής Νοημοσύνης, ώστε να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί, ποιες είναι οι εφαρμογές της και πώς μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον των προϊόντων και των υπηρεσιών, τι ευκαιρίες δημιουργεί και ποιες προκλήσεις φέρνει στη ζωή μας. Οι δύο ενότητες του μαθήματος, (διάρκειας 4 – 6 ώρες η καθεμία), περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτικές ασκήσεις, ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τα στοιχειώδη για την ΤΝ και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να την επεξεργαστούμε και να την αξιοποιήσουμε. Η διάθεση του μαθήματος γίνεται μετά από σχετικό μνημόνιο συνεργασίας μέσω της Εθνικής Συμμαχίας της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, της Reaktor και του Πανεπιστημίου Ελσίνκι, σε συνεργασία με τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σε ποιους απευθύνεται: Το μάθημα αυτό είναι εισαγωγικό και απευθύνεται σε όλους, καθώς είναι σημαντικό να κατανοήσουμε όλοι τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις, που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στη ζωή μας.

Προαπαιτούμενες γνώσεις: Για την παρακολούθηση των μαθημάτων δεν απαιτούνται περίπλοκα μαθηματικά ή γνώσεις προγραμματισμού.

Κατηγορία δεξιότητας: Εξειδικευμένη

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια: 3 ώρες

Πρόσβαση: Με εγγραφή

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1