MasterChef 5 - Λία:
Όσα είπε η Λία Μακροστεργίου μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5.

Στο επεισόδιο του MasterChef 5το οποίο προβλήθηκε χθες, Δευτέρα (26/4), η παίκτρια που διαγωνίστηκε ενάντια στον Παύλο, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σύμφωνα με το επεισόδιο της Παρασκευής (23/4), και δεν τα κατάφερε αποχωρώντας οριστικά από το παιχνίδι ήταν η Λία.

Έτσι, σήμερα, Μ. Τρίτη (27/4), βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μίλησε για το MasterChef, την περίοδο που τραγουδούσε σε μπουζούκια, αλλά και το Διονύση, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά αρνητικά σχόλια στο χθεσινό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο Διονύση και τη συμπεριφορά του στο πλαίσιο του MasterChef, η Λία είπε:

“Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου, γιατί είχε συνηθίσει τη Λία να μην μιλά και να μην απαντά. Μού μίλησε απότομα, του απάντησα και ξεκίνησε… Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Έχει νεύρα και έχει συνηθίσει να τα δέχεται ο κόσμος. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους, παρά εμένα”.

Μιλώντας για τη Μαρίνα, η οποία δεν είναι συμπαθής στο κοινό, η Λία δήλωσε πως δε θα έκανε παρέα μαζί της έξω.

Ακόμη, στην “Φωλιά των Κου Κου” είδαμε μερικά στιγμιότυπα από την περίοδο που η Λία τραγουδούσε σε μπουζούκια.

Πιο συγκεκριμένα, η Λία δήλωσε τα εξής:

“Δούλευα και στον Βόλο και στην Αθήνα. Εδώ ξεκίνησα. Τρία χρόνια ήμουν εδώ και μετά πήγα Βόλο. Νομίζω τραγουδούσα 9 χρόνια, αλλά με διαλείμματα. Ξεκίνησα στα 16 μέχρι τα 25 που έμεινα έγκυος, αλλά ακόμα τραγουδάω. Απλά τώρα θα πάρω έναν φίλο μου με ένα πιάνο να κάνουμε σε ένα μπαρ ένα live. Δεν θα ξαναγυρνούσα στα μπουζούκια, δεν μού άρεσαν ποτέ. Στο Βόλο περνούσα πολύ καλά, γιατί ήμασταν μια οικογένεια. Το έκανα καθαρά γιατί είχε ένα πολύ καλό μεροκάματο τότε. Τώρα που μπορώ να βιοποριστώ με μια πρωινή δουλειά δεν το ξανακάνω.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
90'
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
6'
74 - 56
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;