MasterChef 5: Ποια ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία; - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5.

Μία δύσκολη διαδικασία βαθμολόγησης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef 5 με τους κριτές να πρέπει να βγάλουν τη νικητήρια ομάδα ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Η διαδικασία αυτή θα έθετε την ηττημένη ομάδα στη θέση της μονομαχίας για την ασυλία, αλλά και για την ανάδειξη των υποψήφιων προς αποχώρηση.

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία στο φετινό MasterChef, γνωστός και ως “Τοίχος”, έφερε τα πάνω κάτω και άλλαξε τις ισορροπίες στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μάλιστα, το τελικό αποτέλεσμα ήταν τελείως απρόσμενο για όλους.

Μετά από τα αναλυτικά σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη, του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήρθε και η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας. Μία ομάδα θα συναντούσε τον Γιάννη Αποστολάκη και θα είχαν μια όμορφη συνέχιση ημέρας, ενώ η άλλη, θα έπρεπε να βρεθούν εκ νέου πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους τους.

Σύμφωνα με την βαθμολογία που έδωσαν οι τρεις κριτές, η ομάδα που κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία ήταν η κόκκινη!

Η ομάδα των μπλε έπρεπε να βάλει και πάλι τις ποδιές της και να μπει πίσω από τους πάγκους. Αυτή τη φορά, οι παίκτες διεκδικούσαν την εξασφάλιση της θέσης τους στην επόμενη φάση του μαγειρικού διαγωνισμού.

Σε αυτή τη δοκιμασία τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα αυγά. Οι τρεις κριτές, μετά το πέρας της δοκιμασίας, έπρεπε να ανακοινώσουν τον παίκτη που ολοκλήρωσε με την λιγότερη επιτυχία την δοκιμασία. Αυτός ήταν ο Παύλος Χάπιλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;