Jennifer Lopez: Χώρισε οριστικά με τον Alex Rodriguez
Jennifer Lopez: Η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Alex Rodriguez.

Η Jennifer Lopez και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, κάτι που ανακοίνωσαν και επισήμως στον Τύπο. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2017 και όντας αχώριστοι αρραβωνιάστηκαν το 2019 σε μια ονειρεμένη τελετή σε εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Το 2019, μάλιστα, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φήμες περί απιστίας, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Ακόμη, οι δυο τους συγκατοίκησαν σε μια τεράστια έπαυλη με παιδιά τους (2 της Jennifer Lopez από γάμο της με τον Μαρκ Άντονι και 2 από το του Alex Rodriduez), ενώ ο επικείμενος γάμος τους αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, παραλίγο να ενώσουν τις περιουσίες τους αγοράζοντας την ομάδα των Mets για 100 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, αυτό τελικά δε συνέβη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ωστόσο, η σχέση τους δεν μπόρεσε να κρατηθεί, με αποτέλεσμα να δώσουν τέλος, κάτι που έγινε γνωστό με κοινή τους ανακοίνωση μέσω του αμερικάνικου περιοδικού ELLE. Η μετάδοση της είδησης έγινε μέσα από την εκπομπή “The Today Show”.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση:

“Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζει ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;