Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το μυστικό της για νεανική επιδερμίδα
Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, η Jennifer Lopez ανακάλυψε τους τρόπους με τους οποίους περιποιείται την επιδερμίδα της και διατηρείται τόσο νεανική.

Η Jennifer Lopez διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της. Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι έχει καταφέρει να φτάσει την καριέρα της σε άλλο επίπεδο και να κάνεις τους πάντες να ασχολούνται με αυτή. Επίσης, όλοι ζηλεύουν την τόσο νεανική εμφάνισή της.

Η 51χρονη τραγουδίστρια μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς καταφέρνει να διατηρεί τόσο νεανική την επιδερμίδα της. Κάτι που όλες θέλουμε να γνωρίζουμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez, λοιπόν, έδειξε ένα προς ένα τα βήματα ντεμακιγιάζ που ακολουθεί δείχνοντας στους θαυμαστές της πώς ακριβώς καθαρίζει το πρόσωπό της, με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της στην Times Square της Νέας Υόρκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media, λέει τα εξής:

“Είστε έτοιμοι να ξεβγάλετε το 2020; Έχω ακόμη μακιγιάζ, όπως βλέπετε και είναι αρκετό. Έχω περισσότερη λάμψη με καθαρό δέρμα από ό,τι βαμμένη.”

Εξηγώντας πως αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει με τα καλλυντικά της. Συγκεκριμένα, λέει τα εξής:

“Θέλω να σας κάνω να νιώθετε όμορφα με την επιδερμίδα σας, όταν είστε μόνοι σας, όταν δεν χρειάζεται να βάζετε μακιγιάζ και φίλτρα και όλα όσα κάνουμε στα social media για να αισθανόμαστε όμορφα.”

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης το μυστικό περιποίησης της επιδερμίδας της που έχει ως αποτέλεσμα την περιβόητη τόσο νεανική της εμφάνιση και αυτό είναι η χρήση αντηλιακού. Όπως σημειώνει η ίδια:

“Ένα από τα μυστικά μου για να δείχνω τόσο νεανική όσο αρέσει στον κόσμο να λέει, πιστεύω πως είναι το SPF 30 και η χρήση του καθημερινά ως ενυδατική. Το κάνω από τότε που ήμουν 20 ετών και δεν έχω παραλείψει ούτε μέρα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;