Βίκυ Καγιά: Γιατί έφυγε από το GNTM - Το παρασκήνιο της ηχηρής αποχώρησης
Η εκπομπή "Happy Day" αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM!

Το τηλεοπτικό κοινό είχε ενδεχομένως συνδυάσει το GNTM με τη Βίκυ Καγιάκαθώς το διάσημο μοντέλο ήταν παρουσιάστρια και κριτής του διαγωνισμού εξαρχής.

Όπως όμως έγινε γνωστό και με την ανακοίνωση του STAR χθες το βράδυ, Πέμπτη 16 Απριλίου, η Βίκυ Καγιά δε θα παρουσιάσει το GNTM 4.

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το GNTM 4 

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στην “οικογένεια” του Star, αφού σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μέσα από τον δέκτη του Star, ενώ θα συνεχίσει την παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής “Shopping Star”.

“Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της”.

Φυσικά, δεδομένης της απήχησης του GNTM η είδηση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι απασχόλησε πολλούς σήμερα, Παρασκευή (16/4).

Έτσι, σε ρεπορτάζ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», έγινε γνωστό ολόκληρο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μόδας, που εξέπληξε το κοινό.

Μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για τη Βίκυ Καγιά:

“Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση. Αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο Dancing With The Stars. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1