Βρήκαμε τι δώρο θέλουμε για το Πάσχα. Ακούει κανείς;
Ούτε να ψάχνεσαι για δώρο ούτε να ψαχνόμαστε για το δικό σου. Καταλήξαμε στο καλύτερο δώρο για το Πάσχα ή για τα γενέθλια που δε γιορτάσαμε.

Είναι παραπάνω από γνωστή η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα σπίτια όσων τηλε-εργάζονται και τηλε-σπουδάζουν. Από τη στιγμή που έχουμε δεσμευτεί ότι αυτή η συγκατοίκηση (με φίλους, αδέλφια, συντρόφους ή γονείς) θα κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται, το μπαλάκι πέφτει και στις δύο πλευρές.

Ορισμένοι κανόνες, όπως οι ώρες κοινής ηρεμίας και το εναλλάξ πλύσιμο των πιάτων, είναι απαράβατοι και καλό είναι να τηρούνται, ειδικά εκείνες τις μέρες που ξυπνάς μισή ώρα μετά το ξυπνητήρι, τρέχεις να ανοίξεις το webex ή το zoom μην έχοντας πιει ούτε μία γουλιά καφέ. Κοινώς, όταν δεν είσαι στο καλύτερο mood και μάλιστα έχεις να παρακολουθήσεις και πέντε ώρες μάθημα σερί ή να δουλέψεις οκτάωρο μπροστά στο λάπτοπ, ακόμα και ο παραμικρός θόρυβος ενδέχεται να σε φέρει σε μία τέτοια κατάσταση:

Πάρε ως παράδειγμα την προσωρινή συμβίωση με ένα φίλο/φίλη που φιλοξενείς για μία-δύο εβδομάδες. Φυσικά και είναι μεγάλη σου χαρά να θυμηθείτε τα παλιά και να περάσετε quality time στο σπίτι, όμως, τι γίνεται όταν είστε και οι δύο όλη μέρα σε zoom calls, οπότε η φωνή του ενός πέφτει πάνω στη φωνή του άλλου; Πενήντα τετραγωνικά είναι αυτά, δεν ζούμε και σε ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Active Noise Cancellation” για να ακούς μόνο αυτό που θες

Ένας δοκιμασμένος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα της “βαβούρας” την ώρα που είστε σε ταυτόχρονα calls, είναι να φορέσεις τα καινούρια σου ακουστικά, HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία, πέρα από την τεράστια διάρκεια μπαταρίας, τον μοναδικό σχεδιασμό και τον κρυστάλλινο ήχο τους, προσφέρουν το ασυναγώνιστο Active Noise Cancellation (ή ANC) που θα απομονώσει στην κυριολεξία όλους τους εξωτερικούς ήχους (ενοχλητικούς και μη).

Κρατώντας πατημένο το ακουστικό, τα HUAWEI FreeBuds 4i περνούν αυτόματα από το Awareness Mode στο Active Noise Cancellation Mode και αντιστρόφως.

Τα νέα TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Ο αλγόριθμος ακύρωσης θορύβου (Noise Cancellation) έχει αναπτυχθεί με βάση τις συνθήκες θορύβου που επικρατούν σε συνηθισμένες περιστάσεις, όπως ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, στο μετρό, στο αεροπλάνο, σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, σ’ ένα γραφείο ή στο remote office που δεν είναι άλλο από το σπίτι μας και στο οποίο επικρατεί πλέον πολύ συχνά η μεγαλύτερη βαβούρα.

Η συγκεκριμένη ειδική λειτουργία βελτιστοποιεί το Active Noise Cancellation και μπορεί να μας παρέχει την πιο αποτελεσματική εμπειρία ακύρωσης θορύβου.

Προφανώς και δεν είναι μόνο τα online calls για δουλειά ή σχολή που κάνουν τα wireless ακουστικά πιο απαραίτητα από ποτέ. Έχουμε και μία ζωή πέρα από υποχρεώσεις και άγχη. Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να βάλεις τα ακουστικά σου και να κάνεις deep dive σε σκέψεις και συναισθήματα, ταξιδεύοντας νοητικά με την αγαπημένη σου μουσική; Πόσα βράδια έκατσες στο μπαλκόνι για να ακούσεις στο replay ένα τραγούδι που σου έχει κολλήσει, αλλά σε “χάλασε” η φασαρία του δρόμου, το πέρα δώθε των λεωφορείων ή η οχλαγωγία των γειτόνων και περαστικών; Πάει η χαλάρωση, πάει και η στιγμή σου. Εκτός αν έχεις τα FreeBuds 4i της HUAWEI, οπότε είσαι safe και απλά βυθίζεσαι στη μουσική σου.

Ωστόσο, αν θέλεις να διατηρήσεις την επαφή σου με τα ηχητικά ερεθίσματα του περιβάλλοντα χώρου, όταν πηγαίνεις για τρέξιμο, αθλείσαι σε εξωτερικό χώρο ή κάνεις online μάθημα γυμναστικής στο σπίτι, πρέπει να ξέρεις ότι τα HUAWEI FreeBuds 4i σου δίνουν την επιλογή της κορυφαίας λειτουργίας Awareness Mode, η οποία σου επιτρέπει να ακούς το περιβάλλον χωρίς να βγάλεις τα ακουστικά σου.

Πατώντας και κρατώντας πατημένο το ακουστικό, τα HUAWEI FreeBuds 4i θα περάσουν αυτόματα από το Active Noise Cancellation Mode στο Awareness Mode και αντιστρόφως.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη μείωση του περιβάλλοντα θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσεων, τα HUAWEI FreeBuds 4i χρησιμοποιούν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες κατά των παρεμβολών ώστε να βελτιώνουν την ποιότητα των κλήσεων:

Α) Την αποκλειστική τεχνολογία “beamforming” που επιτρέπει στα μικρόφωνα να “πιάνουν” με ακρίβεια τη φωνή του χρήστη,

Β) Το σύστημα διπλού μικροφώνου που διαθέτει ειδικό αγωγό για να μειώνει αποτελεσματικά τον εξωτερικό θόρυβο του αέρα

&

Γ) Την τεχνολογία μείωσης θορύβου AI που φιλτράρει τον επιπλέον θόρυβο.

Διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη κι από το μέλλον μας

Για να τελειώνουμε μία και καλή με τη φράση που έχει στιγματίσει το άγχος μας: «θα μείνω από μπαταρία!», βρήκαμε τι δώρο θέλουμε για το Πάσχα ή για τα γενέθλια που πέρασαν- ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Με κάθε HUAWEI earbud που έρχεται με μπαταρία 55mAh και τη θήκη φόρτισης να ενσωματώνει μια μπαταρία 215mAh, τα FreeBuds 4i, πέρα από το κομψό στυλ και το μικρό τους μέγεθος, μπορούν να μας παρέχουν εντυπωσιακή αυτονομία, αφού διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που διαρκεί όσο την χρειαζόμαστε και επιβεβαιώνει κάθε προσδοκία.

Τα FreeBuds 4i σου προσφέρουν 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής με απενεργοποιημένο το ANC και 7,5 ώρες με το ANC ενεργοποιημένο.

Όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία Active Noise Cancellation, τα HUAWEI FreeBuds 4i υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων, ενώ με τη βοήθεια της θήκης φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Με το ANC ενεργοποιημένο, τα νέα ακουστικά της HUAWEI υποστηρίζουν 7,5 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής, 5,5 ώρες φωνητικών κλήσεων και συνεχίζουν να μας συναρπάζουν με την εξίσου εντυπωσιακή δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, καθώς, με 10 μόνο λεπτά φόρτισης, μπορούν να λειτουργούν για 4 ώρες!

Value-for-money ακουστικά + ένα δώρο, χίλιες φορές καλύτερο από πασχαλινό αυγό

Πέρα από τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής τεχνολογικά προϊόντα, αυτό που επίσης διαφοροποιεί τη HUAWEI είναι ότι σε αντίθεση με ανταγωνιστικές εταιρίες του κλάδου, εκείνη μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα στις πιο οικονομικές τιμές, κάνοντας πραγματικότητα το motto: “not the best among the cheapest, but the cheapest among the best”.

Τα HUAWEI Freebuds 4i που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τις 5 Απριλίου, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο για τα value-for-money ασύρματα ακουστικά και προσφέρονται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας… με δώρο ένα Huawei Band 4! Ναι, καλά άκουσες.

Όσοι/-ες προπαραγγείλουν τα νέα wireless ακουστικά Freebuds 4i, θα λάβουν εντελώς δωρεάν και το HUAWEI Band 4, ένα fitness activity tracker “έξυπνο” ρολόι. Η προσφορά διαρκεί ως τις 18 Απριλίου!

Αγοράζοντας τα HUAWEI Freebuds 4i σε ασυναγώνιστη τιμή, παίρνεις αυτομάτως και εντελώς δωρεάν ένα φανταστικό fitness gadget που δεν είναι άλλο από το Huawei Band 4! Με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2), το «έξυπνο» αυτό band θα γίνει σύμμαχος σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης, ενώ σε συνδυασμό με τα Freebuds 4i, θα απογειώσει τις προπονήσεις σου και γενικά τον χρόνο που επενδύεις στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Η προσφορά με δώρο ένα Huawei Band 4 διαρκεί έως και τις 18 Απριλίου 2021 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε κάνε τα κουμάντα σου και κοίτα να μην τη χάσεις!

Υπέροχο design & κρυστάλλινος ήχος

Τα HUAWEI FreeBuds 4i πέρασαν χιλιάδες εργονομικούς ελέγχους προκειμένου να καταλήξουν σε ένα design που εφαρμόζει άψογα στο αυτί του χρήστη, έτσι ώστε να μπορεί να τα φορά με άνεση για ώρες. Η θήκη φόρτισης των ακουστικών έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη του χεριού μας και σε μικρές τσέπες στο τζιν ή τη φόρμα ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της βόλτας και ταυτόχρονα να παραμένουμε συνδεδεμένοι όπως και όποτε το επιθυμούμε.

Έμπνευση για τον οβάλ σχεδιασμό των HUAWEI FreeBuds 4i αποτέλεσε η παγκοσμίου φήμης μαύρη παραλία της Ισλανδίας. Τα νέα ακουστικά της HUAWEI διατίθενται σε δύο χρώματα: Λευκό (Ceramic White) και μαύρο (Carbon Crystal).

Τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν προσαρμοσμένα εξαρτήματα, όπως μεγάλους προενισχυτές μήκους 10 χιλιοστών, οι οποίοι κάνουν τα μπάσα να δονούν κυριολεκτικά όλο μας το είναι! Τα ακουστικά διαθέτουν ένα ευέλικτο και ισχυρό διάφραγμα από πολυμερή “PEEK + PU”, υψηλής ευαισθησίας και πλούσιας δυναμικής απόκρισης, πράγμα που μας επιτρέπει να ακούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια στα αγαπημένα μας τραγούδια.

Τα FreeBuds 4i έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις μουσικές ανάγκες κάθε είδους mainstream μουσικής, συμπεριλαμβανομένης και της pop υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική ομάδα συντονισμού (tuning) συνδύασε διαφορετικά όργανα, ρυθμούς και φωνητικά στυλ για να προσαρμόσει την ποιότητα του ήχου, έτσι ώστε να ταιριάζει με τη συχνότητα της pop, προσφέροντας μια προ-ρυθμισμένη έξοδο ήχου, κατάλληλη για τις καθημερινές ανάγκες των περισσότερων από εμάς.

Η προνοητική κατασκευή των HUAWEI FreeBuds 4i μειώνει τον θόρυβο του ανέμου και εξασφαλίζει σταθερότητα στα ηχητικά εφέ. Τα ακουστικά μπαίνουν αυτόματα σε low-latency mode όταν παίζεις παιχνίδια στο κινητό, παρέχοντας έτσι τον απόλυτο συγχρονισμό εικόνας και ήχου κατά τη διάρκεια του gaming.

Συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λογισμικά!

Πέρα από την υψηλή ποιότητα ήχου και το μοντέρνο design, τα HUAWEI FreeBuds 4i μας παρέχουν μία εξαιρετική εμπειρία αλληλεπίδρασης, αφού με μία απλή χειρονομία, ελέγχουμε πανεύκολα την αναπαραγωγή μουσικής και ταυτόχρονα μπορούμε να λαμβάνουμε φωνητικές κλήσεις.

Τη στιγμή που συνδέουμε τα ακουστικά με τη συσκευή μας, οι πληροφορίες της μπαταρίας, αλλά και της θήκης φόρτισης εμφανίζονται ξεκάθαρα.

Τα Huawei FreeBuds 4i συνδέονται εύκολα με όλα τα smartphones που λειτουργούν σε οικοσύστημα iOS και Android, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δεν κάνει εξαιρέσεις. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός ισχυρής μπαταρίας με συνεχή αναπαραγωγή 10 ωρών, η μοναδική σχεδίαση, ο καθαρός ήχος και το αποτελεσματικό Active Noise Cancellation, μας δίνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο εμπειρίας ήχου και επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε τη μουσική που αγαπάμε οπουδήποτε και στο απόλυτο hype που της αξίζει. 

Επειδή, λοιπόν, πλησιάζoυν Πάσχα και καλοκαίρι, που σημαίνει μετρημένες αλλά πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, ξέρουμε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο, είτε για να το προσφέρουμε εμείς σε φίλους, είτε για να μας το κάνουν εκείνοι -ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι. Εξοπλιζόμαστε με τα απαραίτητα true wireless ακουστικά που έχουν καλό ήχο, δυνατή μπαταρία και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά (Active Noise Cancellation & Awareness Mode), γιατί δύσκολα θα βρούμε παρόμοιο προϊόν να ανταγωνίζεται τα HUAWEI FreeBuds 4i σε αυτή την τιμή!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 3