MasterChef 5: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Μεγάλη ανατροπή στην ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες.

Η αξιολόγηση της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στο MasterChef 5 είχαμε μία μεγάλη ανατροπή. Η δοκιμασία αυτή ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα δεν έδειξε έναν ξεκάθαρο νικητή.

Στην βαθμολογία των πιάτων που είχαν κληθεί να ολοκληρώσουν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας την μία έπαιρνε κέρδισε διαφορά η μία ομάδα και την άλλη η άλλη. Στο τέλος, μεγάλο προβάδισμα είχε η μπλε ομάδα με την κόκκινη ομάδα να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα για το αν θα καταφέρει να καλύψει τη διαφορά. Τελικά, το αποτέλεσμα έδειξε αυτό που δεν περίμενε κανείς. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισοπαλία.

Η ισοπαλία έφερε μεγάλες διαφορές και στον τρόπο με τον οποίο θα βλέπαμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η δοκιμασία follow the chef. Σε αυτή την δοκιμασία, οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα έπρεπε να αντιγράψουν ακριβώς ότι έκανε ο ίδιος κι αυτός που θα χάσει θα είναι αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα προκύψουν από ψηφοφορία της ομάδας στην οποία ήταν αυτός αρχηγός.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και ο Γιάννης Αυλωνίτης θα έπρεπε να αντιγράψουν ακριβώς ότι έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο παίκτης που έχανε θα ήταν αυτόματα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Τα noodles φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικά για έναν από τους δύο καθώς, στη διαδικασία προετοιμασίας, του κόπηκαν αρκετές φορές. Ο αρχηγός που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν ο Γιάννης από την κόκκινη ομάδα, όπου τέθηκε και ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το γεγονός έβαλε σε περιπέτειες όλη την ομάδα του καθώς θα ακολουθήσει ψηφοφορία για να αναδειχθούν οι επόμενοι υποψήφιοι από την κόκκινη ομάδα. Το βράδυ του Σαββάτου θα μάθουμε ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν τον Γιάννη στη διαδικασία αποχώρησης και ποιος θα αποχωρήσει από το MasterChef 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;