Γιώργος Κωνσταντίνου: Η σχέση με τα παιδιά του, η απόρριψη από το Εθνικό Θέατρο και ο εθισμός στον τζόγο
Γιώργος Κωνσταντίνου: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Ενώπιος Ενωπίω".

Ο πασίγνωστος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Γιώργος Κωνσταντίνου, που μάλιστα αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί μαζί με το κινηματογραφικό του ταίρι, τη Μάρω Κοντού σε σποτ για τον εμβολιασμό του κορωνοϊού, ήταν χθες, Δευτέρα (8/3), καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Ο 86χρονος πλέον ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή του, τη σχέση με τη μητέρα του, την εγκατάλειψη από τον πατέρα του, τον εθισμό στον τζόγο, αλλά και τα δύο του παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφερόμενος στους γονείς του είπε:

“Οι γονείς μου ήταν πρωταγωνιστές της οπερέτας. Στην Αλεξάνδρια τους λάτρευε ο κόσμος, είχαν μεγάλη επιτυχία. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα πολύ, εξαφανίστηκε, έφυγε! Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερνε βαρέως ότι εγώ ήμουν ουσιαστικά ένα εξώγαμο παιδί. Όταν μεγαλώσαμε η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν. “Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιoς μου, θα παντρευτούμε” του είπε. Και παντρεύτηκαν εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα» είπε ο ηθοποιός για τους γονείς του. Μετά από προτροπή της μητέρας του και αφού είχε πάει και σε σχολή ηλεκτροτεχνίτη και είχε κάνει άσχετα πράγματα, αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός – αν και δεν το πολυπίστευε στην αρχή.”

Όσον αφορά το θέατρο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως το Εθνικό Θέατρο τον απέρριψε ως “εντελώς ατάλαντο”, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει ο Κάρολος Κουν στο Θέατρο Τέχνης.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του λέγοντας:

“Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί […] Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει, και αυτό το χαίρομαι πραγματικά. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο”.

Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί […] Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει, και αυτό το χαίρομαι πραγματικά. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο

Ακόμη μέσω του αυτοβιογραφικού βιβλίου του “Showtime” ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε τον εθισμό του στο τζόγο, ενώ στην εκπομπή δήλωσε για τον εθισμό του:

“Μου άρεσαν τα τυχερά παιχνίδια. Και, τελικά, μου έγινε ένα καταστροφικό πάθος που δεν μπόρεσα να ελέγξω. Δεν ήμουνα από τους τυχερούς παίκτες. Και ποιος είναι άλλωστε; Δεν πιστεύω ότι μένει κανείς τυχερός για πολύ. […] Ωστόσο, εγώ παραήμουν άτυχος. Στα παιχνίδια της πόκας, από τα επτά άτομα που παίζαμε συνήθως εκείνος που έφευγε σχεδόν πάντα πρώτος από το τραπέζι ήμουν εγώ.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 0