Είναι γεγονός! Ετοιμάζεται νέα ταινία με τον Superman
Ο Τα-Νεχίσι Κόουτς θα επιμεληθεί το σενάριο της νέας περιπέτειας του Superman.

Καθώς οι υπερήρωες έχουν κατακλίσει και τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, καιρός είναι για να δούμε την επιστροφή του πρώτου υπερήρωα, του Superman, στην μεγάλη οθόνη. Ο Άνθρωπος Ατσάλι επιστρέφει σε μία καινούρια Κινηματογραφική περιπέτεια.

Η ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε πρώτα από το Shadow and Act. Εκεί έγινε γνωστό ότι o Τα-Νεχίσι Κόουτς, ο συγγραφέας μπεστσέλερ όπως τα «Between the World and Me», «The Beautiful Struggle», «We Were Eight Years in Power» και «The Water Dancer», πρόκειται να επιμεληθεί την ιστορία για τη νέα ταινία Superman, για την DC Films και την Warner Bros.

Το φιλόδοξο πρότζεκτ είναι ακόμα στα πρώτα στάδια, ενώ, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί σκηνοθέτης και δεν έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος θα υποδυθεί τον Kal-El / Superman. Όπως όλα δείχνουν, ο Henry Cavill δε θα φορέσει την κάπα του γνωστού υπερήρωα για την ταινία αυτή, ενώ, οι φήμες θέλουν να δούμε κάποιον Αφροαμερικάνο ηθοποιό να αναλαμβάνει το ρόλο αυτό.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι την παραγωγή έχει αναλάβει η Bad Robot Productions, η εταιρεία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών του J.J. Abrams, γνωστή από τηλεοπτικές σειρές όπως «Fringe», «Lost», «Westworld» και από ταινίες όπως «Star Trek», «Star Trek Into Darkness», «Star Trek Beyond», «Mission: Impossible – Ghost Protocol», «Mission: Impossible – Rogue Nation» και «Mission: Impossible – Fallout».

Στην ανακοίνωση του, ο Κόουτς, που θα γράψει το σενάριο, υποστηρίζει:

“Είναι τιμή μου το να έχω προσκληθεί από την Warner Bros., την DC Films και την Bad Robot στο DC Extended Universe. Προσβλέπω στο να προσθέσω ουσιαστικά στην κληρονομιά του πιο εμβληματικού μυθικού ήρωα της Αμερικής.”

Από την πλευρά του ο Τόμπι Έμεριτς, πρόεδρος της Warner Bros. Pictures Group, δηλώνει:

“Το “ Between the World and Me” άνοιξε ένα παράθυρο και άλλαξε τον τρόπο που πολλοί από εμάς βλέπουμε τον κόσμο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η εκδοχή του για τον Σούπερμαν θα προσφέρει στους φανατικούς θαυμαστές έναν καινούργιο και συναρπαστικό τρόπο να βλέπουν τον Ατσάλινο Άνθρωπο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
14 - 19
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;