Οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC έρχονται στη σκηνή του WE και στο YouTube του Onassis Channel
Οι Θραξ Πανκc έρχονται να μας μυήσουν σε ένα δικό τους μουσικό είδος, ανάμεσα στο ροκ, το πανκ, αλλά και τους ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες

Το STAGES A/LIVE αυτή τη φορά ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για κάτι λίγο πιο… πανκ.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου, οι Θραξ Πανκc ζωντανεύουν τη σκηνή του WE, ενώνοντας τις μουσικές όλου του κόσμου στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση στις 21:00.

Στη συναυλία στο WE, oι Θραξ Πανκc έρχονται να μας μυήσουν σε ένα δικό τους μουσικό είδος, ανάμεσα στο ροκ, το πανκ, αλλά και τους ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους και μελωδίες. Γιατί, όπως λένε οι ίδιοι οι Θραξ Πανκc, η μουσική είναι ένας τρόπος να φτιάχνουμε τον δικό μας κόσμο και να ζούμε σε αυτόν.

Ο εναλλακτικός urban πολυχώρος WE, σε ένα ιστορικό, εγκαταλελειμμένο κτίριο της Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε έως σήμερα κάποιους από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής ραπ, πανκ και ροκ σκηνής. Άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του 2015 και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κατακτήσει μια θέση ανάμεσα στους πιο σημαντικούς συναυλιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης.

Το STAGES A/LIVE είναι μια σειρά από συναυλίες χωρίς θεατές, αλλά με πολλή μουσική, στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση. Ένα εναλλακτικό ψηφιακό world tour με αγαπημένες μπάντες και καλλιτέχνες, καθώς και όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί τους σε ιστορικά live του παρελθόντος και σημεία αναφοράς το Gagarin 205, το An Club, το WE και άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1