Κακοκαιρία: Αποκλεισμοί φοιτητών από τις ηλεκτρονικές εξετάσεις λόγω διακοπών ρεύματος
Παρέμβαση του ΜΑΣ για την εξεταστική χειμερινού εξαμήνου - Φοιτητές αποκλείονται από τις εξετάσεις λόγω των διακοπών ρεύματος που προκαλεί η κακοκαιρία

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας σήμερα (Τρίτη 16/02/2021), δημιουργώντας προβλήματα σε φοιτητές/-τριες που θέλουν να λάβουν μέρος στην εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου, η οποία διενεργείται εξ αποστάσεως, λόγω covid-19.

Ως εκ τούτου, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τις πρυτανικές αρχές και τις διοικήσεις των ΑΕΙ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να καταγράψουν τις περιπτώσεις φοιτητών που δεν κατάφεραν να συνδεθούν, ώστε να οριστούν νέες ημερομηνίες εξετάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΑΣ:

Να μην χάσει την εξέτασή του κανένας φοιτητής!

Από το πρωί της Δευτέρας περιοχές σε όλη την Ελλάδα αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος και άλλων παροχών λόγω της χιονόπτωσης.

Την ίδια στιγμή που η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου που πραγματοποιείτε τηλεματικά είναι σε εξέλιξη, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό που η κυβέρνηση δεν φρόντισε να καλύψει, οδηγούν σε αποκλεισμό από την εξέταση δεκάδες φοιτητές, που πρακτικά δεν μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα εξέτασης.

Οι Πρυτανείες και οι Διοικήσεις των σχολών και των τμημάτων να πάρουν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καταγράψουν τους φοιτητές που δεν μπόρεσαν να εξεταστούν. Να φροντίσουν ώστε άμεσα να οριστεί νέα ημερομηνία εξέτασής των μαθημάτων χωρίς να επιβαρυνθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της εξεταστικής τους.”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;