ΕΚΠΑ: Συζήτηση για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία στο δημοτικό και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση
Περισσότερες πληροφορίες για τη ζωντανή συζήτηση με τίτλο "“Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση”

Το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων/συζητήσεων οργανώνει ζωντανή συζήτηση με τίτλο ““Συζητώντας για την υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δ/θμια εκπαίδευση”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων/συζητήσεων του, το Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια ζωντανή συζήτηση με τους Πέτρο Γαλάνη, ΕΔΙΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας του Ε.Κ.Π.Α. με γνωστικό αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης», τον Τάσο Ασβεστά, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου 3ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ Αττικής και τον Γιάννη Μπουσδούνη*, δάσκαλο στην Ειδική Εκπαίδευση και προϊστάμενο του 2ου Κ.Ε.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας, με θέμα την υποστήριξη των μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά τη φοίτησή τους στο Δημοτικό Σχολείο και τη μετάβασή τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η συζήτηση στοχεύει στη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της υποστήριξης των μαθητών/τριών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, με έμφαση στις πρακτικές που διευκολύνουν τη μετάβασή τους στη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.

Η δράση γίνεται πλαίσιο έναρξης νέου κύκλου του E-Learning προγράμματος “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” του Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. τον Φεβρουάριο 2021

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/Gpba7SmaMsSGHbEc8

H δράση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα zoom με ζωντανή μετάδοση στο you tube.

Κάνετε δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω, μέχρι την Πέμπτη 11/02, για να λάβετε εγκαίρως τον σύνδεσμο με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο σύνδεσμος (link) για να παρακολουθήσετε την συνάντηση θα σας αποσταλεί την ίδια μέρα (12/02/2021), από την ηλεκτρονική διεύθυνση events@learninn.gr ή learninnekpa@uoa.gr και υπάρχει πιθανότητα να τον λάβετε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam).

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;