Η σκοτεινή πλευρά του Silhouette Challenge
Το Silhouette Challenge ξεκίνησε ως trend για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των χρηστών.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις δει το Silhouette Challenge στο Tik Tok όπου κάποιο άτομο, φορώντας λίγα εφαρμοστά ή καθόλου ρούχα, χρησιμοποιεί ένα κόκκινο φίλτρο που καλύπτει τα γυμνά σημεία και χορεύει αισθησιακά.

@valenpineda#silouettechallenge #silouettechallenge #siluet #challenge #trend 😈

♬ Put Your Head On My Shoulder – Giulia Di Nicolantonio

Το συγκεκριμένο trend ξεκίνησε ως μία προσπάθεια ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης των χρηστών, με σκοπό να τους κάνει να αισθανθούν πιο σέξι και άνετα με το σώμα τους.

Δυστυχώς, όμως, όπως και σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και μία σκοτεινή πλευρά, η οποία έχει δημιουργήσει ένα χάος στο ίντερνετ.

@nathaliareyes64#greenscreen 🐖✨

♬ Put Your Head On My Shoulder – Giulia Di Nicolantonio

Δεκάδες βίντεο δείχνουν τρόπους με τους οποίους κάποιος επιτήδειος, αλλάζοντας τον φωτισμό, μπορεί να αφαιρέσει το κόκκινο φίλτρο με αποτέλεσμα να δει καθαρά τα (πολλές φορές γυμνά) σώματα που βρίσκονται πίσω από αυτό.

Ήδη, το συγκεκριμένο θέμα κυκλοφόρησε πολύ στο Twitter και το Reddit με δεκάδες οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να αφαιρέσει το κόκκινο φίλτρο.

Μάλιστα, το subreddit με όνομα r/SilhouetteUnfiltered κατέβηκε ήδη από το δημοφιλές site, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος χρηστών να καταφεύγει στο YouTube ώστε να βρει τις οδηγίες αυτές.

Χρήστες του Tik Tok και κυρίως γυναίκες, προειδοποιούν η μία την άλλη.

«Μιλάμε για μια τεράστια παραβίαση ως προς τη συναίνεση και το YouTube πρέπει να αφαιρέσει αμέσως αυτά τα βίντεο», έγραψε σε tweet η Ej Dickson, συντάκτρια στο περιοδικό Rolling Stone.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;