Κλειστά Πανεπιστήμια: Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη μετά από ένα χρόνο (Vid & Photo)
Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη μετά από 1 χρόνο ξεκίνησε στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Συλλόγου!

Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη, μετά από 1 χρόνο κλειστών Πανεπιστημίων και online μαθημάτων, είναι γεγονός!

Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη σε Πανεπιστήμιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 25/01/2021, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Συλλόγου, στο πλαίσιο της καμπάνιας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών «Ένας χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια… Ως Εδώ! Παίρνουμε τις σπουδές και τις ζωές στα χέρια μας! #foitites_ksana».

Θέμα της σημερινής διάλεξης ήταν:

«Πώς δημιουργούνται τα καιρικά φαινόμενα», από τον Νίκο Καλτσουνίδη, επιστημονικό συνεργάτη του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ.

 

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω αποσπάσματα-βίντεο, ο Σύλλογος Φοιτητών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προχώρησε στην απολύμανση του αμφιθεάτρου πριν την έναρξη της διάλεξης.

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση στο facebook:

“Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη μετά από 1 χρόνο ξεκίνησε στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Συλλόγου! Θέμα: “Πώς δημιουργούνται τα καιρικά φαινόμενα”. #foitites_ksana”

Η πρώτη διά ζώσης διάλεξη μετά από 1 χρόνο ξεκίνησε στο Τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Συλλόγου! Θέμα: “Πώς δημιουργούνται τα καιρικά φαινόμενα”. #foitites_ksana

Δημοσιεύτηκε από 1 χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια – ΩΣ ΕΔΩ στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

 

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, όπως έγινε γνωστό κατά τις προηγούμενες ημέρες, οι εξετάσεις χειμερινού εξαμήνου στα Πανεπιστήμια, θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως, ενώ δε δύναται να οριστεί ως ημερομηνία έναρξης εξεταστικής οποιαδήποτε ημέρα πριν την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021.

Περισσότερα για την εξεταστική χειμερινού εξαμήνου εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;