Η Σίβασπορ έβαλε τη λευκή εμφάνισή της στα χιόνια και δεν μπορούμε να διακρίνουμε τους παίκτες της ομάδας!
Ας παρακαλέσουμε τις ποδοσφαιρικές ομάδες με λευκές εμφανίσεις να μην τις φοράνε όταν έχει χιονίσει γιατί ΔΕΝ μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε στην τηλεόραση! Ή μπορούν να το κάνουν για να τεστάρουν την όρασή μας...

Ο καιρός, τις τελευταίες ημέρες, έχει ντύσει την Ευρώπη στα λευκά. Επιτέλους, ήρθε και στη χώρα μας και στη γειτονική Τουρκία, στην οποία είδαμε και ένα… περίεργο και αστείο περιστατικό σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ομάδα της Τουρκίας, Σίβασπορ, ήρθε αντιμέτωπη με την Μπασάκσεχιρ. Και, καθώς, οι φίλαθλοι ξεκίνησαν να παρακολουθούν το εν λόγο ματς, παρατήρησαν ότι κάτι πήγαινε πολύ λάθος!

Το γήπεδο ήταν καλυμμένο με χιόνι και οι παίκτες της Σίβασπορ φορούσαν τη λευκή τους εμφάνιση. Οπότε, μπορείς να καταλάβεις ότι στα μακρινά πλάνα του γηπέδου, οι παίκτες δεν φαίνονταν!

Από την τηλεόραση, τουλάχιστον, κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει τους ποδοσφαιριστές της Σίβασπορ!

Η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, τελικά, έληξε με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που δεν ευνόησε καμία από τις δυο ομάδες, αφού αμφότερες ισοβαθμούν στη 10η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς. Το θέμα είναι, όμως, ότι οι θαυμαστές των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να απολαύσουν τον αγώνα από την τηλεόρασή τους, καθώς, δεν έβλεπαν τους παίκτες…

Ας κάνουμε ένα quiz. Εσύ πόσους παίκτες μπορείς να διακρίνεις στη φωτογραφία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;