Battle of the Couples: Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι ζευγαριών;
Δε φαντάζεται ποιος ακούγεται ότι θα παρουσιάσει το νέο ριάλιτι "Battle of the Couples".

Το “Battle of the Couples” είναι ένα από τα νέα χαρτιά που ετοιμάζονται να μπουν στην τηλεοπτική αρένα και θα το δούμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Μέχρι στιγμής, λίγα είναι γνωστά για το project αυτό. Όμως, μία καινούρια είδηση αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι ζευγαριών.

Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, φαίνεται να έχει κλειδώσει ο παρουσιαστής του “Battle of the Couples” και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ναι, ο γνωστός “Bachelor” επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και αυτός θα είναι που θα υποδεχθεί τα δώδεκα ζευγάρια. Επίσης, το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι η Σάσα Σταμάτη θα αναλάβει ρόλο coach στο νέο ριάλιτι του ALPHA.

Στο νέο ριάλιτι ζευγαριών θα δούμε δώδεκα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σε δοκιμασίες που απαιτούν δύναμη, αντοχή και θα κρίνουν κατά πόσο μπορεί να διατηρηθεί η σχέση τους. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει μία αποχώρηση που θα προκύπτει από την ψηφοφορία εντός της πολυτελούς βίλας και στο τέλος δύο ζευγάρια θα διεκδικούν την παραμονή τους. Τα ζευγάρια δε θα είναι celebrities αλλά πρόσωπα με ισχυρό διαδικτυακό εκτόπισμα.

Όπως και στο Bachelor, έτσι και σε αυτό το ριάλιτι θα υπάρχει μια τελετή. Στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η τελετή των βραχιολιών, όπου εκεί θα κριθούν η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η αφοσίωση, η επικοινωνία, η συνεργασία κι η αντοχή των ζευγαριών.

Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα θα επιβεβαιωθούν.

ul>

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
90'
0 - 0
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;